ANNONS

Nyårsafton och dagen efter

/

n5

God fortsättning önskar vi <3

Hej hej!

Nytt år, nya möjligheter. 2014 var fantastiskt, hoppas och tror ändå att 2015 toppar detta!

Har ni piggnat till? Mådde oförskämt bra i dag trots den sena timmen i går. Kom nog i säng vid 03 och då tyckte jag det var en bra idé att se ett avsnitt Downton Abbey (!!) Helt fast i den serien 🙂 Sett några avsnitt under dagen varvat med att plocka och diska efter gårdagens fest. 8 vuxna med 6 glas var plus porslin för 3 rätters etc och 4 barn.. Ja en del att ta hand om i dag. Och mitt nyårslöfte var ju att börja städa/plocka mer så jag har även roat mig att ta hand om ett gigantiskt berg med tvättad tvätt som tog upp halva sovrummet och städat barnens rum för femtioelfte gången detta jullov.

n21
n15
n2
n7
n6
n4
n3

Vi hade en jättetrevlig kväll i går både små och stora. Barnen älskar att ha gäster, särskilt små 🙂 Sebbe hjälpte till med snittarna och åt upp barnens hela fat innan han var klar, haha. Fyllde på det igen i smyg sen samt pestosnurror, romtårta med kex, crostini med fyllda parmarullar och friterad kapris och som välkomstdrink frozen applepie martinis. Klädkod för kvällen var ansiktsmask (och jag som skulle byta till klänning hann inte riktigt med så det blev paljettbyxor och blus istället, spar klänningen till födelsedagen :)) Maten beställde vi från Amano och hämtade upp tidigare under dagen. Bara att värma på efter instruktioner sedan, så himla smidigt!! Mer tid över till att umgås, spela spel och köra musiktävlingar 🙂 Och kors i taket så var alla utom lille Axel vakna vid tolvslaget så vi gick ut och kilade på raketerna som smattrade.

n8
n9
n10
n11
n12
n17
n13
n18
n19
n20
n16

En toppenkväl! <3

Är så nyfien på er, vad åt NI?!! Dela gääärna med er, så kul att höra.

KRAM

42
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00