Nyårsafton och dagen efter

n5

God fortsättning önskar vi <3

 

 

Hej hej!

 

Nytt år, nya möjligheter. 2014 var fantastiskt, hoppas och tror ändå att 2015 toppar detta!

Har ni piggnat till? Mådde oförskämt bra i dag trots den sena timmen i går. Kom nog i säng vid 03 och då tyckte jag det var en bra idé att se ett avsnitt Downton Abbey (!!) Helt fast i den serien 🙂 Sett några avsnitt under dagen varvat med att plocka och diska efter gårdagens fest. 8 vuxna med 6 glas var plus porslin för 3 rätters etc och 4 barn.. Ja en del att ta hand om i dag. Och mitt nyårslöfte var ju att börja städa/plocka mer så jag har även roat mig att ta hand om ett gigantiskt berg med tvättad tvätt som tog upp halva sovrummet och städat barnens rum för femtioelfte gången detta jullov.

 

n21
n15
n2
n7
n6
n4
n3

 

Vi hade en jättetrevlig kväll i går både små och stora. Barnen älskar att ha gäster, särskilt små 🙂 Sebbe hjälpte till med snittarna och åt upp barnens hela fat innan han var klar, haha. Fyllde på det igen i smyg sen samt pestosnurror, romtårta med kex, crostini med fyllda parmarullar och friterad kapris och som välkomstdrink frozen applepie martinis. Klädkod för kvällen var ansiktsmask (och jag som skulle byta till klänning hann inte riktigt med så det blev paljettbyxor och blus istället, spar klänningen till födelsedagen :)) Maten beställde vi från Amano och hämtade upp tidigare under dagen. Bara att värma på efter instruktioner sedan, så himla smidigt!! Mer tid över till att umgås, spela spel och köra musiktävlingar 🙂 Och kors i taket så var alla utom lille Axel vakna vid tolvslaget så vi gick ut och kilade på raketerna som smattrade.

 

n8
n9
n10
n11
n12
n17
n13
n18
n19
n20
n16

En toppenkväl! <3

 

Är så nyfien på er, vad åt NI?!! Dela gääärna med er, så kul att höra.

KRAM

 1. Hejsan några dagar efter nyår! Ser ut som ni hade galet trevlig kväll,här kommer vår meny: förrätt mango/räk paj varmrätt: crached potatoes, inbakad fläskfile i smördeg, rödvinssås, dipp en frächt sallad.
  Efterätter blev tre olika, vit kladdkaka med polkagrädde, lingonpannacotta, och vit chokladkräm varvat med färska blåbär. Jag la ut receptet häromdan så det står bland de översta recepten.hs en skön måndagskväll!:)

 2. Carro skriver:

  Missade Downton Abbey förut, så blev jätteglad när jag fick första säsongen i julklapp, och andra i nyårspresent! Den är verkligen helt fantastiskt bra 🙂

  Mysiga bilder & mysig nyår.

  Vi hade nötter & bubbel, sen smörstekt toast med pepparrots-cantadou, avokado, lax, kalixlöjrom, sparris, citron & dill.
  Till huvudrätt åt vi planka, jag fick quorn & zucchinilindade hari couvert-rullar(äter inte kött) medan dom andra körde traditionellt med bacon & oxfilé. Till efterrätt hade vi fruktsallad med nötter & glass. Espresso & chokladbit. Och lite senare innan vi skålade vid tolvslaget, åt vi lite goda ostar med Finncrisp 🙂

 3. Sofia skriver:

  Till ”förrätt” åt vi varma krustader fyllda med hot jalapenoost (denna smakar som chili chesse tops från hamburgerrestaurang) och skinkost på stående fot. Till varmrätt blev det grillad fläskytterfilé inlindad i bacon, potatisrullar, sallad med bla fetaost och en brun vitlökssås (som man gör på grädde, créme bonjuer vitlök, köttbuljong och soya). Till efterrätt blev det en vit chokladkladdkaka med lättvispad grädde, physalis, passionsfrukt och hallon 🙂

 4. Andrea skriver:

  Chevretoast till förrätt, älgfilé/oxfilé med hasselbackspotatis o hemgjord rödvinssås samt hemslagen bea till varmrätt och slutligen creme brûlée till dessert. Mycket gott o trevligt! 🙂

 5. Lena skriver:

  Hej Victoria! Vilken fin nyår du har haft! Jag vill be om ursäkt ifall du tog illa upp då jag tyckte att du bloggat för lite. Det var inte menat som kritik, utan jag älskar din blogg och önskar bara att du uppdaterar den ofta! Detta har du ju gjort nu nu med fina bilder dessutom

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..