Godmorgon fredag!

mj11
mj12

 

God morgon!!

 

Fler som vaknat på gott humör? Här har vi även vaknat till nystädat hus, hur underbart?! Städfirman var här och gjorde en grovstädning i går och det känns som när vi flyttade in typ. Badkar, tvättmaskiner ugn, fläkt etc – allt i särplockat och rengjort och ugnen som man inte såg botten i förut för allt inbränt smuts (som omöjligt gick att få bort ens med våld!) ser ut som ny!! Trodde nästan de bytt ut den, haha. Så himla nöjda, bästa investeringen på länge.

 

mj1
mj3
mj4
mj2

 

Eftersom det var tulpanens dag i går passade jag på att införskaffa en bukett som fredagsblommor, men förra veckans fredagsrosor är fortfarande fantastiskt fina så nu har jag dubbelt upp. Gjorde även lite andra ärenden och sprang på den här mjukisdressen på Lindex som fick följa med hem. Ska ta en dusch och hoppa i det strax så får ni se sen. (De varnar för starka vindar i Örebr på nyheterna i dag sådet blir en riktig inne-dag i mjukisar i dag) Och på H&M hittade jag en så fin mörkblå klänning. Svårfotad ser jag men det är liksom en vecksydd puffärm vid axlarna, elegant! (Något smal i modellen, 36 fick jag inte ner över rumpan knappt haha så tog en strl större än jag brukar ha). I övrigt är jag besviken på årets vårkatalog därifrån, tyckte inte det fanns nånting jag ville ha :/

 

mj7
mj10

 

Och sen sprang jag inom Lagerhaus och köpte lite grejer till nästa helgs födelsedagsfest och hittade även så söta plastglas till barnen på rean. Det var 70 % rabatt på dessa så för alla 4 betalade jag 30 kr. Ångrar att jag inte köpte fler.

 

mj5
mj6

 

Gofrulle startar den här fredagen. På favoritporslinet. De är av märket Royal Copenhagen Musselmalet MEGA och jag har beställt mig ett par produkter ur serien i födelsedagspresent till mig själv 🙂

 

mj13
mj14
mj17

Ljuslyktan i marmor är ny och finns HÄR. Söt och prisvärd!

 

Hörs lite senare med tips på en supegod rätt jag tycker ni ska göra i helgen och en god drink jag tycker ni ska göra redan i kväll 🙂

KRAM

 1. Karin skriver:

  Hej, Victoria! Ville bara berätta att jag gjort din Chicken Korma i helgen. Den blev helt magisk! Hade inte mald mandel. La däremot i hackad mandel. Hade ej kokosmjölk. Smakade ursmaskigt ändå! Mycket bra avvägd kryddning i receptet! Tack för recept och jättefin blogg!!

  1. Åh så kul!!!!!!!!! Tack för att du delade med dig.

   Kram

 2. Zara skriver:

  Fina tandborstmuggar

 3. Misan skriver:

  Härligt med en rejäl städning! Är också väldigt nyfiken på vilken firma ni anlitade till slut. Har testat flera stycken i Örebro men ingen har riktigt hållit måttet i längden och jag är nu (återigen) på jakt efter den optimala firman.

  Är det hemligt eller kan du droppa ett litet namn? 🙂

  1. Inte alls hemligt men tänkte ge dem några gånger så jag kan utvärdera, har bara hadt grovstädning so far, sen kör vi ”vanlig” varannsn vecka. Återkommer med rapport!

   Kram

 4. Hej! Är en nykomling här på bloggen och måste bara säga att jag tycker din blogg är underbar! Du ska ha all cred för det fina jobb du gör! Har hunnit läsa massvis med goda recept jag måste sätta tänderna i.

  Du inspirerar, det ska du veta 🙂

  Bor förövrigt också i Örebro och dagens cykelfärd var mer än stormliknande, får hoppas att denna ishalka och blåst försvinner 😉

  Ha en superbra helg.

  Kram Josefine

 5. Håller på och rensar min garderob så nya fräscha mjukiskläder vore inte fel. Tycker Lindex har mkt bra.
  Härligt med nystädat på djupet.
  Trevlig helg!
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..