Veckans matsedel

veckansmatsedelmatplatsen

 

Här kommer veckans matsedel!

måndag

Pannkaksrulle med köttfärs

ko1

 

tisdag

Grekisk pytt i panna (kör den mindre mängden soja!!)

 

Onsdag

Gulaschsoppa på köttfärs

torsdag

Pulled chicken

fredag

Fiskgryta med aioli

fs4

 

Smaklig vecka!

KRAM

 1. Hej

  veckans matsedel
  Grekisk pytt i panna (kör den mindre mängden soja!! lät jättegott men det går inte att klicka på länken för att komma till receptet

  må så gott!

  Kristina

 2. Julia skriver:

  Är det inte dags att uppdatera din header på första sidan? Gamla familjebilder, det är ju främst en matblogg? Tips tips. Älskar din blogg! Mer recept!! Och fler uppdateringar per dag! Då kommer din blogg växa. Du är bäst:) kram Julia!

  1. Joddå headern ska uppdateras när jag har inspiration till det men familjebilden är mitt bröllopsfoto och den käraste bild jag vet. Bloggen handlar om mig, maten och livet, inte enbart mat – utan inspiration och feelgood kring livets gida. Jag har inget intresse av att spotta ur mig inlägg och satsa på kvantitet istöälet för kvalitet för att växa, kag håller mig till 1-3 inlägg per dag och håller det personligt. Att laga fem rätter om dan för att visa upp i bloggen är inte jag, jag visar det vi verkligen äter och bara det som blev extra gott! Men tack för input, alltid kul att höra vad ni tycker.

   Kram

 3. Pankaksrullen med köttfärs lät spännande 🙂 B
  //Victoria

 4. Hej!
  Va mycket gott på veckomenyn!
  Jag måste ju vara sist i hela universum som inte testat att göra pulled pork/chicken, och din variant med kyckling såg så god och fräsch ut med sallad och såser. Kanske borde testas till helgen 🙂

  Ha en riktigt fin start på veckan!

  KRAM

 5. Cecilia skriver:

  Jag lagade gulaschsoppan idag!
  Evigheter sedan jag gjorde en gulasch och denna blev väldigt god:)
  Kommer bli en favoriträtt här hemma nu!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..