Vårnytt från Ellos

el1

 

Hej hej!!

Fick hem Ellos vår-katalog och där var minsann huuuuur mkt som helst jag ville ha. Tycker det är så kul att de hottat upp sig på sistone, särskilt inrednigsprylarna – där har de haft mkt snyggt länge, men nu fanns där även massor på klädsidorna jag kryssade för. Och några har jag beställt nu 🙂 Tex de här supersnygga byxorna, håll tummarna de passar. Älskar mönstret!

 

IMG_0965.JPG

 

Lite nytt till Sebbes rum blev det också, ny matta, gardin, lakan och förvaringslådor. Får visa när det kommer.

Hela katalogen var vrålsnygg. Massa bra inspo!! Bla har vi ju två fåtöljer i stil med soffan på bilden nedan så jag ställde i hop dem och piffade med kuddar likadant 🙂 Ska spana in fårskinnet också.

 

IMG_0974.JPG
IMG_0973.JPG

 

Det blir dagens tips det, kika in hos ELLOS!

 

KRAM

 

 

 1. ullie skriver:

  jättte fint det är så himla kul att få lite tips o kunna se om man kan göra om lika dant hemma själv 🙂

 2. Tina skriver:

  Älskar också nya ellos på inredningssidorna. Varning för att lämna ut nummer. Har haft flera telefonförsäljare som ringt som säger sig ha fått mitt telefonnummer i samarbete med Ellos. Lite jobbigt…..

 3. Hej,
  Håller med, fick också katalogen idag , omg hur mycket snyggt som helst:)Vi behöver den här kicken nu med lite nytt när vädret är så tråkigt och detta gråa elände:))blir till att shoppa lite:))

 4. Marie skriver:

  Hej Victoria!

  Tack för en inspirerande blogg med massor av goda recept. Jag har tänkt göra din panna cotta till en fest med ca:35 Pers. Hur brukar du göra med hallon sirapen? Kan jag göra den innan och sen värma på och hälla på innan servering? Har för mig att jag gjort den och hällt på direkt fast den då blivit lite seg och tjock (fast jag täckt över).

 5. Camilla skriver:

  Hej!

  Ett tips, kolla på http://www.your-look-for-less.se/ hemsida.
  Har tidigare handlat både av Ellos och Cellbes men när jag sen fick en katalog hemskickad så fastnade jag direkt.
  Jag som är kort behöver aldrig lägga upp några byxor, sitter perfekt i både längd och midja.
  Har handlat kläder från dom i snart 2 år och aldrig skickat tillbaka något.
  Är supernöjd med deras kläder.

  Kram <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..