Fredagen försvann

bl2

 

Heeeeej på er!

Missade jag  favoritdagen!!?

Sorry det var ju inte alls meningen att utebli med fredagspeppet, härligaste dagen på veckan!! Men jag hade så fullt upp tills jag stupade i säng. Förutom en massa jobb och deadlines så handlade och fixade vi inför i dag, i kväll har jag nämligen födelsedagsfest!! (Fyller på torsdag)

På inbjudan står dresscode: blått är flott

Klänningen jag hade tänkt ha kom i sista sekunden och i fel storlek (gah!!) så ni kan tro jag var stressad i går och inte hade jag tid att leta ny men som tur var kom jag på att jag fyndat en mörkblå klänning med cape i julas som passar fint med nya smyckena från Lily and rose (de vackra hårbanden är en nyhet i sortimentet, ljuvliga!).

Blå outfit, check!

 

bl4
bl5

 

Baren är full med goda drycker och kylen full med mat som bara ska läggas upp, huset städat, färska blommor på bordet, glas och uppläggningsfat inhandlade och kläderna strukna. Nu ska ballonger och pynt och tävling fixas, snacks hällas upp och välkomstdrink blandas. Sen är det bara att knäppa på discokulan och rulla spellistan (just ja en sån ska jag fixa) så droppar de drygt 20 gästerna in vid 18-snåret, wooop!!

 

bl1
bl3

Knåpar i hop en girlang och nallar av lakritsskålen 🙂

 

Ääääälskar att ha fest, särskilt födelsedagsfest 🙂 Ingen åldersnoja här inte utan firar gladeligen varje siffra. Förra året var det maskerad, kika HÄR. Blir förhoppningsvis minst lika kul i år.

Nu kommer snart mina föräldrar och hämtar upp barnen och lämnar av två semmel-wraps istället 🙂

Hoppas ni får en riktigt fin lördag, min kommer bli toppen hoppas jag!
KRAM

 1. Marie skriver:

  Å vad roligt det låter med temafest!:) hoppas man får se en outfit bild o bilder från kvällen! O grattis i förskott!/ Marie

 2. Elin skriver:

  Älskar Lily & Rose, men har inte provat dem… Hur är kvalitén? Prisvärda? 🙂

  Hoppas kvällen blir fantastisk!

 3. Karin skriver:

  Så roligt det låter med festen!
  Och vilka fantastiska örhängen. Har länge sneglat på liknande från samma märke men jag undrar om de är ‘tunga’? Hur känns de när man har dem i?
  Tack för finfin blogg!

 4. Vbh1 skriver:

  Åh, va kul med fest! Ha så roligt 🙂
  Kram

 5. Jennie skriver:

  Är lite nyfiken, vad bjuder du på ikväll? Ska själv ha kalas om några veckor och vet inte alls vad jag ska bjuda på. Ska vara gott men relativt lätt att göra iordning.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..