ANNONS

Blått är flott

/

b4
b5

Helgens kalas firades i marinblå klänning med cape

Hellooo nya vecka

Föedelsdagsvecka! Men vi tjuvstartade ju med födelsedagsfest redan i lördags. Temat var ”blått är flott” och gästerna dök upp snyggt klädda i blåa nyanser.

Minns ett år jag fick kommentaren att det var pinsamt, självcentrerat och stört att en vuxen kvinna tycker så mycket om att fylla år och fira det. Tycker så synd om nån med den inställningen!! Så tråkigt livet måste vara om man inte gläds och firar en sådan sak bara för att man börjar bli ”äldre”? Jag älskar att fylla år, blir aldrig för gammal för födelsedagspirret på själva dagen och bjuder gladeligen in vänner för att fira med fest. Jag är ju så GLAD att få bli ett år äldre. Inte alla som har den turen. Självklart är det något att fira!! Och ett ypperligt tillfälle att samla vänner och umgås. Oavsett om man är 7 eller 77 år. Eller 38 🙂 Livet blir så kul man gör det helt enkelt.

b15
b7

Färgade håret i veckan hos goa Ida på Blonde, mörkt i botten och blandade mörka och ljusa slingor i längderna. Fina hårbandet och örhängen kommer från Lily and Rose

I år hann jag fota välkomstdrinken 🙂 men inte smaka… haha. Men den var visst försvinnande god som sist. Fyll en bålskål med frukter i grönt och en massa is. Häll på 1 flaska vodka, 2 liter sprite och ett paket piggelinglassar (fiska upp pinnarna när de smält). Rör om och servera när glassen smält.

b2
b3

Vi var drygt 20 st så det fick bli plockmat. Ett fat med kex, ett fat med ostar, ett fat med frukter och ett fat med kallskuret, mozzarella/tomater/basilika, fetaoströra, basilikafärskost, vitlöksklyftor, sotorkade tomater, pesto, tapenade, bröd. Gott!

m2
m1
b8
b9
m3

En härlig kväll med goda vänner, mat och dryck och tävlingar och ballongskulpterande och drinkar och musik framåt småtimmarna. Tror de sista gästerna pep hem vid halv 4 snåret.

b10
b12
nybild
b13
ny2

Och vilka fina presenter jag fick!! Typ det bästa jag vet är munkar, är galen i allt i koppar och favoritporslinet är som ni vet Musselmalet Mega från Royal Copenhagen och favoritblomman så här års är snitthyacinter, och vad låg i paketen? Jo:

p2
p1

En donutmaker, en söt kruka i koppar med pärlhyacinter, äggkoppar, uppläggningsfat och såskanna från Royal Copenhagen. Och en underbar bukett i kvällens färgtema med bla hyacinter. TUSEN TACK!! Och tack för att i kom och gjorde kvällen <3

b1

Hittade sifferballonger och led-ballonger på billigaballonger.se

Gårdagen gick åt till att städa upp – pust 🙂 Dismaskinen gick mest hela dagen och sen var det soffläge och hemkörd pizza som gällde. Vi såg filmen The Judge som var riktigt bra!

Hoppas ni haft en riktigt fin helg!

KRAM

34
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00