Deppigt inlägg.

om3

 

Hej

Åh jag är så oinspirerad och omotiverad och seg och förvirrad och allmänt low. Får inget vettigt gjort och struttar mest runt och vet inte var jag ska börja. Tankarna spretar åt olika håll, energin lyser med sin frånvaro, attgöralistan bara växer och jag känner mig allmänt opepp. Och pms:ig. Såg på Dr Phil som sällskap i går, det ar ett minnesprogram om en söt tjej från Bachelor som hängde sig när hon hade pms. Usch så jag grinade. (Så nedstämd är jag ju inte alls. Bara lite lagom. Men fy vad hemskt!). När jag ändå var i farten så såg jag filmen You are not you i går. BÖÖÖÖÖÖL. Så himla tragisk. Blev bara ännu mer nedstämd. (Men den var jättebra, se den!)

 

om2

 

Älskar mitt jobb, men ibland blir det lite ensamt. Att jobba hemifrån. Utan nån att prata med på hela dagen. Har lust att springa bort till dagis och norpa med mig Sebbe hem. Men han har efterlängtad leksaksdag på dagis i dag och med sig sin älskade Sportacus-dräkt och säkert inte särskilt sugen på att sitta hemma med en oinspirerad mamma istället.

Blev osams med Olivia i går kväll. Hon hade glömt sitt gympalinne i skolan. Glömmer/tappar bort något varenda dag känns det som. Täckbyxor, vantar, mössor, gosedjur – otaliga har förvunnit under vintern. Blev arg och skällde. Hade dåligt samvete hela kvällen och väckte henne mitt i natten och kramades. Inget pris för Mom Of The Year för gårdagen direkt.

 

om1

 

Nä fy vilket deppigt inlägg. Tänkte radera det först men det blir nog inte roligare än så här i dag så det får stå kvar.

I morgon är en annan dag!

KRAM

 

 

 1. Alla har vi våra dåliga dagar. Jag har själv haft väldigt många dåliga dagar nu med en ryggvärk som tar kål på mig

 2. Karin skriver:

  Så här är livet för oss alla ibland.. So du ser av alla dina följares inlägg så är det inte alls fel att skriva i sin blogg när livet känns kasst. Uppskattas snarare. Stor igenkänningfaktor! Särskilt när man skäller på barnen och ångrar sig enormt mycket efteråt! Du har ånga trogna läsare. Allt ditt jobb med bloggen uppskattas! Vi följare är kanske bara lite dåliga på att kommentera ibland. 😉

 3. Anette skriver:

  De där dagarna är aldrig roliga men vi får nog bara acceptera och framförallt tillåta oss att känna så ibland. Det bästa är att de bra dagarna kommer igen.
  Tack för ett ärligt inlägg.
  Kram från mig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..