Happy Friday!

f7

 

Hej och godkväll!

 

Fredagsbubbel upphällt, ett nytt doftljus tänt (present från svärföräldrarna, Yanke Candle Pink Sands – luktar jättegott!) och barnen parkerade med varsin fredagspåse framför En Natt På Museet. Micke plockar ur diskmaskinen 🙂 och jag bloggar. Skön stund helt enkelt, hehe.

 

f10
f9
f6
f5

 

Gårdagens var blusen jag beställde från ELLOS (finns HÄR). Känns lyxig men kostade billigt, supernöjd 🙂 (örhängen Lily and Rose och byxor H&M)

 

f11

Olivia ville fota mig och Sebbe och blombudet jag fick av Åse & Daniel men blommorna kom visst inte med, hahaha. <3 (Vackra lila tulpaner och en chokladask var det!)

 

Har hela hemmet fullt av blommor nu, lycka!! Fick jag-vet-inte-hur-många buketter av släkt och vänner, dessutom fick jag fina zebra-handdukar, krukor från Svenskt Tenn, presentkort på Ostbutiken, Jamie Oliver redskap och stekpanna + traktörpanna, fårskinn mm. *Tusen tack*

 

f13

Vad fick jag av Micke undrar ni? Det undrar jag med!!! Denna vackra blombukett och något kryptiskt om en ”upplevelse” men jag vet inte vad och inte när??

 

Jag bjöd släkten på chili (jättegott recept HÄR) med tillbehör och till dessert gjorde jag en Ricecripsiespavlova i långpanna (dubblade DETTA recept), mums. Sebbe dekorerade och var grymt nöjd 🙂

 

f3
f4
c1
c2
c3
f1
f2
c5
c9
c7

 

Häpp, nu ska vi börja med maten här. Oxfilé på menyn, inbakad eller icke är frågan just nu. Vi får väl se vad det blir 🙂

Ha den bästa av fredagskvällar!

KRAM

 1. Jossan skriver:

  Hej! Jag skulle bara vilja fråga hur långe du har inne marängen i ugnen när du gör långpanne-varianten? Tacksam för svar. Tack också för en mysig och bra blogg

 2. Carina skriver:

  Hallå! Kikar in varje dag i din blogg och blir så inspirerad! Men vart har du köpt den där lampan på fot som du har på skänken? Hur snygg som helst. En fråga till – vart brukar du köpa din snygga väskor?

 3. Jennie skriver:

  Hej! Ditt liv verkar vara fritt från stress med hämtningar/ lämningar… Tänker att det vore skönt med ett jobb som du verkar ha då du kan styra tider mm själv. Är det så som jag tror eller finns det en annan baksida?
  Tack för din inspiration, glädje!

 4. Gillar din blus supermycket och det vattnas i munnen när jag ser all god mat. Behöver bara justera litegrann för så det passar mig som är lchf-lover 🙂

  STORT Grattis i efterskott!

 5. Stina skriver:

  Zebrahanddukar det låter cool älskar zebra, var kom handdukarna ifrån?
  kram
  Stina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..