Med namn på!

br4

 

Hej fredag!

 

På härligt fredagshumör i dag. Startade dagen med frukost på stan med pappa som äntligen blivit pensionär 🙂 (eller ja han har visst semester några månader först men typ pensionär :)) Ikväll ska jag bara vara hemma i kväll med familjen, äta gott och ta det luuuugnt. Så skönt!

Mer om det sen, nu tänkte jag tipsa om en grej. Hos Nameway kan man beställa alla möjliga saker med namn broderat på! Allt från gosedjur, snuttefiltar (de populära dinglisarna ni vet!?) till morgonrockar, väskor, filtar etc. Så bra presenter! Själv beställde jag stora härliga badlakan till hela familjen med resp namn på i en supersnygg knallila färg och en stor rymlig weekendbag (kap!) att packa för övernattningar i. Den inviger vi nästa helg när vi ska på kryssning 🙂

 

br1
br2
br3

Inget bråk om vems som är vems 🙂

 

Snart är det ju dags för alla hjärtans dag så detta får bli mitt alla hjärtans tips! Personliga presenter är ju de mysigaste! Kika in på hela utbudet HÄR. Finns något för alla.

KRAM

 

I samarbete med Nameway

 1. Ninni skriver:

  Superbra tips! Blev en väska till hockeysonen med namn på. Perfekt Alla hjärtans dag present!

  1. Perfekt hockey-strl skulle jag tro, rymmer massor!

   Kram

 2. Susanne skriver:

  Åh vilken bra idé! Jag håller på att bli tokig på övriga familjemedlemmar som heeeela tiden tar min handduk och när jag går ur duschen så får jag springa naken och våt genom hela huset för att jag inte ha någon handduk… Här ska shoppas! Trevlig helg!

 3. Härligt med fredagshumör! Tänk att det kan vara så skönt med FREDAG:)
  Räknar ner, 1 jobbevecka kvar innan vi lyfter mot Thailand.

  Ha en härlig helg, kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..