MOLO-nytt i packningen

mo1

Äntligen en lagom stor gympaväska till Oliven! Det var INTE lätt att hitta. Fann den HÄR

 

Hellooo freeeedag!

 

Äntligen helg och snart slut på magsjukekarantänen. Efter en lång vecka (särskilt för Sebbis, gissa om det är spring i de små benen nu) packar vi i hop och åker upp till Sthlm i kväll och sover på hotell för tiiiidigt i morgon bitti hoppar vi på Viking Grace för en dygnskryssning och firar grannen J som fyller år 🙂

På båten väntar allt från disco, bollhav, lekrum, taxfree, bufféer, champagnebar och spa med örtbastu (?) och snögrotta (!). Det sistnämnda är barnen sååå pepp på. Och eftersom badkläderna från i somras plötsligt var för små så klickades lite vårnytt från MOLO hem. (Visst bara älskar man nätbutiker med supersnabb leverans!)

 

pa3
mo2
mo4
mo3

 

SPF 40+ på badkläderna (inte för att det kommer till användning i snögrottan kanske, haha, men det kommer ju snart en sommar) linne + bikinitrosa till O och badbyxor till S. Och ett vanligt linne i bomull, han älskar att gå i linne! Min lilla stekare <3 (Finns HÄR)

(Sebbe var så nöjd så han hade både badbyxorna och linnet under sina kläder hela förra veckan ;))

Bada och att få ett ”viking-armband” så man kan beställa dricka själv i baren är det som står högst upp på småttingarnas längta-listan inför helgen. Victorias Secret butiken och Champagnebaren står snäppet högre upp på min 😉

Gillar att man kan boka ”vanliga” rum utan våningssängar på Grace (vi tog en hytt med dubbelsäng samt bäddsoffa för 2). Inget fan av våningssängar, särskilt inte i båthytter. Frågan är bara om man kan se Melodifestivalen nånstans på båten? Känns ju som att om det är nån stans man kan se Mello så är det på en finlandskryssning 🙂

Nu ska jag gräva i gömmorna här och leta fram lite euro till enarmade banditerna.

Vad gör ni i helgen???

KRAM

 1. Emma skriver:

  Åh så härligt med minisemester och kryssning! Vill höra allt om resan sen

 2. så mysigt med kryssning! Ni kommer få det super! Senast vi var på Finlandskryssning var när Alida var bebis för så där 8 årsen. Imorgon ska vi kolla på mellon på plats i Scandinavium. Alida fick det i julklapp, så imOrgon blir det shopping, middag ute och mellon live,för oss o svägerskan.
  Kram

 3. Vbh1 skriver:

  Kul med kryssning, barnen kommer att ha det toppen! Och ni med säkert 🙂
  Här blir det oxfilé och tv ikväll och imorgon Carola. Barndomsidolen, ska bli riktigt kul
  Kram

 4. Helle skriver:

  Härligt med lite minisemester och Molos kläder är ju som ofta kanonfina. Förstår att han vill ha dem på sig 🙂

  Trevlig resa!

 5. Skönt ni är friska nu 🙂 Vilken trevlig helg ni kommer få, låter jättekul 🙂 //Victoria

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..