Hjärtlig tävling!

2ab

 

God morgon

Ni ska få höra mer om helgens kryssning snart men jag tänkte starta veckan med en TÄVLING! Till helgen är det ju alla hjärtans dag så här kommer en tävling i kärleksanda i samarbete med Anthon Berg.

Svenskarna är skeptiska mot Alla Hjärtans dag, speciellt svenska män. Men ett nytt vetenskapligt experiment visar att det lönar sig att vara generös mot sin partner. Ett experiment som Anthon Berg har genomfört tillsammans med kända neuroforskaren Paul Zak visar att nivån av lyckohormonet oxytocin stiger markant hos män när de är generösa mot sin partner! Så passa på att vara lite extra generös på Alla Hjärtans dag! 😉

Se experimentet i den rara filmen här:

 

 

Nu har ni chansen att vinna lyxig choklad! 5 st vinnare får 2 st Generous Box från Anthon Berg, en mörk och en ljus. För att vara med och tävla ska ni svara på:

– Hur mycket stiger männens oxytocinnivå när de är generösa mot sina flickvänner? (svaret hittar ni i filmen ovan)

 

1ab

 

Tävlingen pågår t.o.m 14/2

Lycka till!

KRAM

 1. Hedvig skriver:

  Rätt svar är 27,5%
  Fick smakade den här chokladen efter min pappa kom hem från en resa o hade köpt med mig det till min mamma, så god! Kan inte få nog av dem! Bästa chokladen jag smakat och skulle inte tacka nej till mer och det tror jag inte mamma eller pappa skulle heller!

 2. Malin skriver:

  Svar: 27,5%
  Åh! Hoppas jag vinner! Här ligger vi däckade hela familjen i den värsta förkylningen ever.. Men choklad piggar alltid upp! 🙂

 3. Carro skriver:

  Ååå vilken söt liten film 🙂
  Svaret på frågan är 27,5%

 4. Pamela skriver:

  27.5 % är rätt svar!

  Skall fira min allra första alla❤️ dag tillsammans med min livs kärlek och det hade varit så kul att fått överraska honom med denna choklad!
  Hoppas du väljer rätt och skickar chokladen till mig på Gotland! 🙂

 5. Maud skriver:

  Svar: 27.5 %

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..