ANNONS

Kurs i lightroom och finbesök

/

DSC_9712

Helloooo

Sitter här och har lite ”kurs” med Åse som lär mig använda min Mac Book Pro (jag veeeet jag har inte använt den än!!) och tillhörande Lightroom att redigera bilderna i. Det är rena d j u n g e l n! Men det är ju bara att testa testa testa och testa sig fram. Nu vet jag iallafall hur man laddar in bilderna och i några enkla drag får dem i rätt format med lite effekter på. Nu SKA jag gå över till min mac, så är det bara.

DSC_9723

Åse och jag tycker lika om mycket och det mesta. Även drinkar 🙂 Så därför hade jag laddat upp och tänkte överraska med Singapore Sling när de kom hit (flera ingredienser är beställningssortiment på Systembolaget och någon hittade jag i Taxfreen på båten osv). Vad kommer de hit och överraskar mig med? Jo en korg fylld med allt man behöver till en klassisk Singapore Slinga – haha!

DSC_9730
DSC_9725
DSC_9726

Som lite ”Mellis” bjöd jag de vuxna på en Froozen Applepie Martini med löjromstoasts. Yummi!

DSC_9748
DSC_9740
DSC_9738
DSC_9749

Och till middag blev det skaldjursfrossa deluxe med hummersoppa, kräftor, havskräftor, färska räkor och krabba med diverse såser. Åt och åt och åt tills vi nästan somnade, haha. Blev en ganska sen kväll men vaknade i ottan i dag (tack barnen!) och begav oss till Ånnaboda för en dag i pulkabacken. Det blåste halv storm och småregnade men det var i allafall snö i backen 🙂 Exotiskt värre om man kommer från Skåne. Rundade av med korv-lunch här hemma sen och nu ligger alla lite halvt avslagna och bloggar/kikar på tv/film/skidor etc. Ska rycka tag i oss och grilla snart 🙂

Har ni några roliga sportlovstips (i Örebro) så tipsa gärna!

KRAM på er!

Mitt första inlägg skapat via Mac – stolt!

6
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00