ANNONS

Dinner with friends & grillpremiär

/

DSC_9759

Heeeej

Jag är helt dagvill här. Vaknade i morse och tänkte hjälp det är ju söndag jag måste fixa en veckomatsedel till läsarna och pallrade mig yrvaket upp och fixad en. Men nu insåg jag precis att det är fredag, haha. Så jag publicerar den på söndag i vanlig ordning så ni inte blir lika förvirrade som jag (så nu vet ni vart den tog vägen om ni hann se den i morse).

I går hade vi årets grillpremiär! Vårt vinterväder har ju blåst och regnat bort sista veckan så det är rena rama våren här. Passade bra med grillat. Nästan en repris av rätten vi åt första gången Skåningarna var här på besök (kika HÄR, vad smååå vi ser ut!! skrattade gott åt bilderna i går!)

DSC_9756
DSC_9761
DSC_9766
DSC_9765
DSC_9768
DSC_9769
DSC_9762
DSC_9761
 
DSC_9780
DSC_9782
DSC_9783

Vi grillade oxfilé (perfekt grillat Micke!!) med världens godaste murkelsås (recept HÄR) och rotfruktspytt och sallad. Satt uppe och drack vin och spelade sällskapsspel och pratade tills sent sent. Åse och jag bar upp de barn som somnat här och var i soffgruppen och gick och la oss medan killarna satt uppe flera timmar till och smuttade whisky och kollade på youtubeklipp. 🙂

Nu ska vi försöka komma i fredagsstämning här, det är ju faktiskt f r e d a g!

KRAM

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00