Sportlovstempo

(null)

Heeej på er!

Har ni det bra? Här har vi fullt ös!! Försöker hitta på någon aktivitet varje dag så barnen får leka av sig lite 😉 Vi har betat av pulkaåkning i Ånnaboda, bad i Gustavsviks nyöppnade Lost City och just nu sitter vi på ett nästan folktomt skojlandet!! Börjar undra om nån spytt här på förmiddagen eller varför det är så lite folk!?? Eller så tror alla att det är fullproppat och håller sig härifrån. Väldigt lugnt och skönt!

I kväll kör vi Mello-kväll såklart! Åse och jag sitter och googlar efter goda schlager-drinkar, har ni några tips??!

Kramar!

 1. Liza skriver:

  Jag kan berätta varför skojlandet var tomt. För att alla var åå Lek o Bus! My gaaad! Sonen var på kalas där och jag tänkte att jag skulle sätta mig i ett hörn och jobba. Mission impossible. Inte en stol ledig, tjock luft av svett och annat snubbigt, en miljard decibel och ett överbelastat wifi som inte funkade. Efter frmton minuter sökte jag asyl och beviljades det av några vänner på väster. Värsta jag varit med om i lekochbusväg. Ni drog en vinstlott på Skojlandet! Glömde tipsa om bowling sist. Den körde vi med våra skåningar, alltid kul. Ha en skön kväll! Testa Garden State om ni inte sett den redan!

 2. Annso skriver:

  Vi gillar också skojlandet mycket bättre än lek och bus. Våra grabbar fyller 4 och 6 år i sommar och de har superskoj där.
  Oftast när vi varit där så tycker jag det varit lagom med folk. Är det inte så mycket äldre barn brukar det vara lugnare också.

  Skrev på åses insta att jag såg er där idag. Var där på kalas med grabbarna och var helt lagom med folk.

 3. Karin skriver:

  Hej! Vi bor i Karlstad och har alltså sportlov nu till veckan. Vi funderar på att åka till Gustavs viks lost city någon dag och undrar om det är bra och värt att åka dit? Tack också för en rolig och inspirerande blogg 🙂

  1. Ja det tycker jag absolut, vi hade jättekul med barn mellan 3-10 år

   Kul du gillar bloggen!
   Kram

 4. Iafia skriver:

  Min ABSOLUTA favoritdrink heter Coco och är hämtad från systembolagets bok ”drinkar & tilltugg” (tips tips! Finns hur mycket bra som helst i den!) Det blir en ganska ”spritig” drink, men cocosen och citronen gör att det blir en perfekt avvägning mellan surt och sött. Väntar man lite på att isen ska smälta så försvinner ganska mycket av spritigheten också. Tänker att cocosdrinkar är perfekta för att låtsas att det inte är februari (och det sura i drinken matchar väl många av de tävlandes sura toner i melodifestivalen)
  Till drinken behövs;
  3cl cognac
  1cl cocoslikör
  3-4 cl citronsockerlag (samma som när man kokar ihop vanlig sockerlag, men byter ut en hel del av vattnet till citronjuice, man får smaka sig fram till en bra surhetsfaktor. Jag gillar supersurt)

  Skaka drinken med is och sila upp den i tumblerglas över ett par isbitar. Garnera med Cocosflingor eller med lite citronskal (utan det vita!!!)

 5. Hej! Fullt ös hos er men va kul 🙂 drink: baccardi razz, fyll på med sprite o is o frusna hallon 🙂 ha en goe lördag….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..