ANNONS

Vårnytt i favvo-mönstret

/
DSC_0038

Hej hej

Hörrni solen skiner in genom fönstret här, så härligt! Det är man inte bortskämd med 🙂 Hörde att det faktiskt klassas som vår i vissa delar av landet nu så nu är den väl ä n t l i g e n på intåg.

Lite vårnytt-inspo till väsksamlingen. En ny Grinolas från by Malene Birger i vårens beige/guldiga nyans och svarta detaljer (min gamla svarta har jag snart slitit ut så mkt som jag använt den, denna stora modellen har jag alltid när jag behöver ha med mig lite extra som en stor kamera, en nessesär och en poncho eller ombyte till barnen – den sväljer en heeel del med andra ord) + en matchande liten clutch som rymmer det nödvändigaste som mobil och smink och nycklar.

(Båda fann jag hos Raglady, HÄR och HÄR)

DSC_0037
DSC_0020
DSC_0024

Många är galna i (klack-)skor och andra i väskor (och andra i något helt annat säkert) och jag tillhör definitivt väskoholicarna. Vilket team tillhör ni??? 🙂

DSC_0025

Häpp tillbaka till köket och ösa kycklingen som står i ugnen och under tiden håller jag på och tvättar vår vita bäddsoffa som såg ut som en konstnärs-palett eller en före-reklambild för tvättmedel, en sån där med alla fläckar man kan tänka sig på ni vet. Håller tummarna att den blir någorlunda vit igen (och att jag får på den igen, brukar krävas våld, svett och tårar för det hehe), nu är det upp till bevis för Vanish.

KRAM på er!

24

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00