ANNONS

Ossoami

/
DSC_0184

Sötaste små jeansrumporna <3

Hej hej igen

Måste ju berätta om de här fina jeansen som barnen har på sig. Olivia Och Sebastian är nämligen med i testpanelen för Ossoami under vintern och testar deras slitstarka jeans. De är förstärkta på framsidan i ett material (cordura) som är 10 ggr slitstarkare än vanligt jeanstyg, finns i flera olika modeller och storlekar.

Olivia som är så nätt och smal testar deras stretchjeans och Sebastian ett par hårdare (Amigo). Båda har lågt sittande fickor som jag tycker är sååå snyggt. Jättefin passform på båda två, tycker både jag och de kräsna barnen. Båda går dessutom att reglera i midjan.

På jeansen är det 1 års garanti på trasiga knän! Det ni 🙂 Vi är säkert inte ensamma om att få hål och slitna knän på nolltid?

DSC_0017
DSC_0009
DSC_0001

Sebbe blev så glad när han fick sina jeans så han ville sova med dem på, gott betyg redan där 😉 Men jag återkommer med ett inlägg om ett par månader och verkligen utvärderar hur de hållit etc. Mina barn är inte de stillsamma typerna och kommer garanterat ge de här byxorna en rejäl match 😉

DSC_0118
DSC_0114
DSC_0121
DSC_0187

Läs gärna mer om plaggen och företaget inne hos Ossoami!

KRAM

I samarbete med Ossoami

3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00