ANNONS

Godmorgon tisdag med ägg-&baconmuffins

/

DSC_0074

Hej bloggisar!

Mår ni bra?? Usch jag sov som en kratta, det gör jag alltid när Micke jobbar borta men i natt vet jag inte vad Sebbe hade för sig. Kom in till mig vid 01 och skulle ha välling (fick han icke!) sen låg han och sparkade på mig och försökte putta ur mig ur sängen mest hela natten och skrek att jag var svettig, haha. Tror jag det med två ungar klistrade mot mig. Nåväl, ny dag nya tag. Olivia var en ängel i morse och gick ner och gjorde välling till Sebbe medan jag låg och ojade mig och knappt fick upp ögonen.

Favvo-frukost piggar upp. Detta måste ni testa om ni inte gjort det, så himla smidigt och gott!

DSC_0070
DSC_0071-2
DSC_0072
DSC_0073

Man behöver bara ägg och bacon och salt & peppar. Och en muffinsplåt. Vira en skiva bacon runt innekanten i varje hålighet i plåten. Knäck ett ägg och häll i. Salta & peppra. (Vill man kan man bottna med en skiva formbröd längst ner, skär ut en rundel som passar i botten och lägg i den innan ni knäcker i ägget). Sen gräddas dessa i 200 grader, ca 8-10 minuter.

Tadaaaa. Supersmidigt, tillagar sig själva medan man kokar kaffet och plockar undan.

Önskar er en fin dag raringar!

KRAM

psst) är det fler som ska till New York så fick jag jättemkt bra tips att se/shoppa/göra på instagram i går, kika in! Ja och en och annan puckad kommentar. Förvånas aldrig över folk på nätet alltså.. suck.

15
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00