Oversize?

DSC_0466

 

Hej hej

 

Beställde en vårkappa i ljusrosa med finaste fodret (älskar fodret! finns HÄR) men vet inte om oversize är min grej? Eller så är jag bara ovan. Får känna in mig lite och se om den får stanna eller inte. Känns lite som man lånat nåns förstora kavaj, typ som på nyårsafton när någon gentleman lånar ut sin vid klockslaget där man står och fryser i sin lilla klänning 🙂 Fulsnyggt liksom. Men det verkar ju komma mycket av detta så man vänjer sig väl som med allt annat 😉 Brukar ta mig ett tag. Minns när jag sa att jag aaaaaldrig skulle ha på mig såna fula MC Hammer-byxor eller tights för den delen. Bor ju det numera 🙂

(hjälper nog om man stryker den och låter den hänga till sig lite ser jag, var något ivrig)

 

DSC_0467

DSC_0464

 

Prisvärd! Känns lyxig till bra pris 

  

Just nu 25 % på alla barnkläder där med koden 315711 dessutom! 

Håller på och rensar ut vinterkläder och stryker och hänger upp vårkläder, maximal vår-pepp på det! Lyssnar på lite mello låtar samtidigt. Tycker Måns var g-r-y-m och har chans att vinna hela ESC. Fast jag har iof inte hört alla bidragen, mest Italiens som jag också gillar väldigt mycket, den kan nog vinna rubbet den med 🙂

KRAM

 

(adlink)

 1. Hej, nja jag är lite skeptisk till oversize måste jag medge – föredrar kläder som markerar midja etc, tycker att jag bara ser stor och oformlig ut annars. 😉 Just denna kappa skulle jag nog testa att sätta ett skärp i midjan på om jag skulle använda den själv.

  Sedan har jag förstås också sagt en massa saker jag inte hållit, som att jag ALDRIG skulle sätta på mig såna där pyjamasbyxor som är så poppis nu, eller att Odd Molly inte är min grej för det har ju ALLA nuförtiden…. och nu är jag minsann fast där också. Så kan det gå! 😉 Det enda jag garanterat kommer att hålla fast vid är att aldrig bära päls!

  Måste också kommentera att det är kul att du klär dig fint även till vardags, är själv alldeles för dålig på sånt trots att det ju garanterat piggar upp vilken dag som helst. Måste skärpa mig där! 🙂

 2. Sara skriver:

  Håller med, ser mr ut som en kappa:). Jag tycker att den e jättefin till dig, jag har flest ljusa jackor, kavajer etc. för att jag tycker att det e snyggare. Det är ju väldigt skandinaviskt att ha mörka jackor m.m när det är vinter men jag tycker att det är allt för mörkt.
  Ska göra din vitkålsrätt idag:) Kram Sara

 3. Tyckte den var jättefin 🙂 Oversize funkar nästan alltid men brukar bli som snyggast om man har något tight under. //Victoria

 4. Helene skriver:

  Nja, jag är mer för formade kläder de lyfter den kvinnliga figuren, snyggt.
  Men klänningen ser fin ut, skulle passa med min marinblå Filippa K kavaj, var är den ifrån?

 5. Även jag har uttryckt mig rätt starkt gällande modeplagg och sen går det ett tag och vänjer man sig liksom, och tycker att andra faktiskt är rätt snygga i sina, och rätt som det är så har man fallit dig och köpa i alla fall!
  Just oversize tycker jag är jättesvårt, känns som att man behöver vara riktigt lång och supersmal för att det ska få den där rätta oversize-känslan. Jag som är lite mer normalbyggd (165 cm och 60kg tung) känner alltid som du, det känns som att jag lånat sambons för stora kläder, och inte på ett bra sätt liksom… Kläder är ju egentligen till största delen känsla, det är ju den man vill åt, känslan man får när man tar på sig ett plagg, är den inte bra direkt brukar den inte bli det efter ett tag heller, inte för mig i alla fall. Precis som några andra har sagt är det nog tight byxor och höga klackar som gäller om man ska få till den rätta oversize-looken, och inte klänning 🙂
  Men fodret var ju verkligen superfint! Haha!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..