ANNONS

Oversize?

/

DSC_0466

Hej hej

Beställde en vårkappa i ljusrosa med finaste fodret (älskar fodret! finns HÄR) men vet inte om oversize är min grej? Eller så är jag bara ovan. Får känna in mig lite och se om den får stanna eller inte. Känns lite som man lånat nåns förstora kavaj, typ som på nyårsafton när någon gentleman lånar ut sin vid klockslaget där man står och fryser i sin lilla klänning 🙂 Fulsnyggt liksom. Men det verkar ju komma mycket av detta så man vänjer sig väl som med allt annat 😉 Brukar ta mig ett tag. Minns när jag sa att jag aaaaaldrig skulle ha på mig såna fula MC Hammer-byxor eller tights för den delen. Bor ju det numera 🙂

(hjälper nog om man stryker den och låter den hänga till sig lite ser jag, var något ivrig)

DSC_0467

DSC_0464

Prisvärd! Känns lyxig till bra pris 

  

Just nu 25 % på alla barnkläder där med koden 315711 dessutom! 

Håller på och rensar ut vinterkläder och stryker och hänger upp vårkläder, maximal vår-pepp på det! Lyssnar på lite mello låtar samtidigt. Tycker Måns var g-r-y-m och har chans att vinna hela ESC. Fast jag har iof inte hört alla bidragen, mest Italiens som jag också gillar väldigt mycket, den kan nog vinna rubbet den med 🙂

KRAM

(adlink)

19
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00