Hela Sverige utflyktar

IMG_0847

 

Hej och godmorgon!

Ni har väl inte missat Barnängens sida Hela Sverige utflyktar, där alla kan dela med sig av sina bästa utflyktstips, stora som små.

HÄR hittar ni ett av mina bästa utflyktstips 🙂

Varje vecka belönas den populäraste utflyktsbilden med ett utflyktskit från Fjällräven och i slutet av vintern utses 3 storvinnare – årets utflyktare, populäraste utflykten och årets bild som allihop vinner varsin skidresa för hela familjen (värde ca 20 000 kr). Ni kan läsa mer och se bidragen HÄR. Vill man inte vara med och tävla så kan man ju få massor med bra tips. Påsklov runt hörnet så då kan ju tips vara extra välkommet!

 

IMG_0848

 

Favoritutflykten jag tipsar om här är Örebros stora äventyrsbad Gustavsvik. Rena paradiset för både stora och små. Men just i detta fall tipsar jag om att göra en utflykt med kompisgänget. Sitta och prata över något gott att äta och dricka i relaxen, bada bubbelpool och tjoa i vattenrutschkanorna, rekommenderas varmt!

Gå gärna in och tipsa om era bästa utflykter så har ni både chans att vinna fina priser och tipsa andra!

KRAM

 

I samarbete med Barnängen

  1. Vilken bra grej, perfekt att hitta lite inspiration till nya äventyr!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..