Vi testar och hoppar

DSC_0857

 

Hej hej

 

Vet ni vad jag gjort? Fransar! Åh så lyxigt, jag är fast direkt 🙂 Får visa sen.

Nu tänkte jag visa några grejer barnen fått hem att prova. Först ut varsit par stövlar från Crocs (finns HÄR). De väger absolut i n g e n t i n g och barnen älskade dem från första stund. Ofta är ju stövlar rätt tunga och otympliga annars och man släpar dem nästan efter sig men dessa studsar de fram i som ni ser 🙂

 

DSC_0865
DSC_0863
DSC_0872
DSC_0873
DSC_0870

 

De är verkligen supernöjda hälsar de. (Skönt i sommar också tänker jag, för det regnar ju faktiskt en del då med 😉 och vem vill ha tunga svettiga stövlar då?)

De fick även testa en nyhet från Lego – Elves. Eller Olivia snarare, det är från 7 år och Sebbe satt mest och hejade på medan hon kämpade. Och gömde en och annan bit..

 

DSC_0879
DSC_0880
DSC_0891
DSC_0884

 

Men klar blev hon och fint blev det 🙂 Mina barn älskar att pyssla och kan sitta i princip hur länge som helst och skapa och pilla. Så lego är tacksamt! Däremot har hon tröttnat lite på alla ”prinsessor” här hemma så nya Elves var ett välkommet inslag. Tummen upp från den lilla testpanelen.

 

DSC_1189
DSC_1186

 

Nu ska vi styra upp en lillördag här.

KRAM

 

(adlinks)

 1. Först måste jag säga att jag älskar din blogg! Sen måste jag även fråga vart den fina vita soffan/bänken Olivia och Sebbe hoppar från är ifrån? Kram

  1. Tack <3 Bänken är från "sommarlagret" i Örebro. Kram

   1. Åh tusen tack för snabbt svar! 🙂 Jättetack! Kram

 2. Tove skriver:

  Kul med fransar! Funderar också på att fixa fransar!
  Var fixade du fransarna? När får vi se bilder?

 3. Marita skriver:

  Jag funderar jag med om jag
  ska eller inte ska fixa fransar

 4. Marita skriver:

  Åhh spännande med fransar

 5. Ulrika skriver:

  Stövlarna från Crocs är toppen! Köpte till sexåringen förra året när jag såg att de hade fått bäst-i-test, och de har verkligen hållt torrt 🙂 Så det blir dem i år oxå och Hunters till storasyster!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..