Fredagen

 

 

Godmorgon!! 

Jag hann ju inte kika in i går, sorry. Men vi hade det bra 🙂 Hämtade kidsen efter lunch och tog en lång fika på Creperiet (ett sånt där barnvänligt ställe med lekhörna, väger upp bristen på riktigt smaskiga bakverk) sen såg vi filmen Home på bio. Den var riktigt gullig, klart sevärd. Barnen skrattade högt och jag bölade, haha. 

 

Utanför creperiet finns en bild på en staty från Stadsparken. När barnen var mindre tutade Micke i dem att det var jag (!!) och nu ylade de -maaaaaammaaaa titta det är duuuuu så folk stirrade. Hrmpf!

Avrundade kvällen med kräftor (till mig) och lets dance och barn som fick vara uppe så länge de orkade men det resulterade i att Sebbe gol som tuppen själv strax innan 6 i morse och Olivia som var uppe med mig till 24-snåret är på humör därefter. Blir en lång dag det här.. 

Ska försöka vända humöret på alla nu 🙂 wish me luck.

Kramar 

 1. Lotte skriver:

  Så fint det blev med fransarna 🙂
  Hoppas ni alla blir på bra humör, här vaknade vi utvilade då bebisen bara vaknad och åt en gång inatt, välling är bra haha
  Ha en bra dag
  http://lotte4.blogspot.se

 2. Ha, ha, konstigt det där med barn som är uppe länge och sen vaknar tidigt, den ekvationen går liksom inte riktigt ihop;-).Hoppas att ni trots allt får en riktigt bra lördag.
  Tack för en superbra blogg på alla sett.♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..