Fiffiga grejer!

DSC_2006

 

Hej!!

 

Hur har ni det? Ställt om alla klockor? Var nervös att Sebbe skulle vakna tidigare än nånsin i morse men jag hade ju lyckats missuppfatta hela grejen som vanligt, lär mig visst aldrig åt vilket håll klockan flyttas, haha. Dessutom bjöd han på sovmorgon och sov 2 h längre än han brukar så det hela slutade ju med att klockan var 9 när han vaknade och inte 5 som jag trott – och därmed la mig 21.30 i går för att vara utvilad.. snacka om utvilad nu. Håhåjaja 🙂

Tänkte tipsa er om 2 smarta (prisvärda!) saker som flyttat in i mitt kök. Först ut denna hamburgerpress som kan göra lite olika slags hamburgare – vanliga, miniburgare samt fyllda burgare.

Bjöd vännerna på miniburgers häromkvällen och då använde jag den lilla formen, blev så fina så 🙂

 

DSC_1805
DSC_1807
DSC_1808
DSC_1810
DSC_1811

 

Och i går kanske ni såg en jättehamburgare på Instagram som var min lunch. Testade att fylla en burgare och gick all in med cheddar, stekt bacon och jalapenos. Gick kanske lite väl all in och proppade den så full så det liksom sprängdes ut ost genom hamburgaren sen vilket bara gjorde det ännu godare iof 🙂 (Men tar man lite mindre så håller det sig på plats som en gömma).

 

DSC_1967-2
DSC_1969-2
DSC_1971
DSC_1982
DSC_1986

 

Ja men ni ser ju, gaaalet gott. Hamburgerpressen hittar ni HÄR.

Och från samma ställe kommer en annan redan flitigt använd nykomling i köket, detta köksmått som även väger produkterna! Vet inte hur många recept man stått och rivit sig i håret där det står xxx gram socker och xxx gram ricekrispies etc och man inte har en aning om hur mkt det är i dl-mått men i denna ser man alltså både mått och vikt. Sååå bra!! Köksmåttet hittar ni HÄR.

 

DSC_1995
DSC_1997

 

Det blir kvällens tips det!

 

KRAM

I samarbete med Coolstuff

 1. Karin skriver:

  De små hamburgarna ser supergoda ut! Vill du dela med dig av recept på de små bröden? Vad har du på? Stekt lök? Stekt bacon?

 2. Linda skriver:

  Kan man inte få receptet på de där miniburgarna?! Lr åtminstone bröden?

 3. Har du något bra recept på hamburgerbröd?

 4. Jenjo skriver:

  Vilka bra tips! Speciellt det där med måttet tycker jag… 🙂 Måste nog införskaffas…!

 5. jag lärde mig en gång för alla detta om klockan av Fröken Ur, när hon som är rösten var på tv en gång och sade det bästa: ”dra fram klockan när du har sommaren framför dig! Och dra bak den när du har sommaren bakom dig”.
  Bra va!!
  Fina burgare med!
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..