Min Hemlighet

DSC_2013
DSC_2012

 

 

Hellooo

 

Här sitter jag och ser hemlighetsfull ut 🙂

Och anledningen till det är helt enkelt att jag läser på om kvällens premiär av serien ”Min hemlighet” som börjar på tv 3 i dag. kl 22.00 börjar det! (men går ju att se på TV3 play också)

I programmet får man ta del av dramatiserade berättelser hämtade från vanliga svenskars liv. Händelser som berör och skakar om. Ämnen som liv, död, relationer, barnlöshet, missbruk, kriminalitet, hämnd, mobbning, hopp och förtvivlan.

Mer info hittar ni HÄR.

 

DSC_2022

 

Kvällens avsnitt handlar om en sjuksköterska som hjälper en man som plötsligt faller ihop på trottoaren. Hon ger honom första hjälpen i väntan på ambulans. Väl på jobbet kan hon inte sluta tänka på mötet och söker upp honom och när han skrivs ut inleder de en passionerad relation bakom ryggen på sina respektive. Deras vänsterprassel får dock ödesdigra konsekvenser..

Älskar såna här verklighetsbaserade storys. Kul med en ny programidé att följa också som man inte sett förut, något nytt och fräscht. Ska spana in premiären i kväll!

 

KRAM

 

Tips i samarbete med TV3

 1. Anna skriver:

  Nu är vi lite nyfikna på vad du tyckte om programmet!

 2. Ha ha ha….det första jag tänkte när jag läste rubriken Min hemlighet och såg bilderna var….Nu berättar Victoria om att de ska ha barn 😉

  Ska absolut titta på detta program ikväll
  Kram från mig 🙂

 3. Mia skriver:

  Men gud så spännande, det får vi kolla på! : )

 4. Karin skriver:

  Varifrån kommer fina zebrakudden?
  Och tröjan du bär, är det den från Second Female? Tight eller ‘tillåtande’:)?
  Tack för finfin blogg där jag hämtar massor av mat- och livsinspiration!

 5. Annika skriver:

  En fråga om nåt helt annat än hemligheter.
  Fotmasken från MayBeauty, kan man göra fel med den? Maken hade på sig tossorna för en vecka sen och det har inte hänt ett jota på hans fötter.

  1. Ingen aning då får du nog höra med dem. Har för mig att det tog nästan 10 dagar innan jag fick full effekt.

   Kram

   1. Annika skriver:

    Okej, så pass ändå. Här har det inte hänt det lilla minsta på hans fötter, men de kanske är svårjobbade, hahaha… Tack för svar!

     1. Rosa skriver:

      Jag köpte när du erbjöd rabatten och provade direkt. Det är viktigt att ta fotbad varje kväll. Det är liksom då det händer:-) Mina fötter var färdiga efter 6 dagar. Helt underbart!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..