På hemmaplan

DSC_2185

 

Heeeeej på er!!

 

Saknat er och bloggen a lot men oj så bra vi haft det! Tyvärr lyckades jag åka på århundradets förkylning lagom till vi åkte till New York och har varit riktigt risig och nu på hemmaplan med jetlag på det så tänkte jag unna mig att tillsut ta det lugnt en dag och kurrera mig. Ni ska få höra allt om New York och alla goda restauranger vi testat, men inte just nu.

 

DSC_2199

 

Hotellet med den röda neonskylten – Hotel Empire – där bodde vi. Och där bodde Chuck Bass 😉 Dock inte samtidigt men ni som sett serien Gossip Girl kanske känner igen hotellet som han driver i serien. Får ge en mer utförlig recension av hotellet sen.

 

DSC_2200

 

KRAM på er så länge!

 1. Vi är i New York nu och ska stanna några dagar. Vi kom igår eftermiddag och har varit på Time Square o åt på Hard Rock café igår kväll. Vi har en lista på vad vi vill göra förstås och det är så kul att gå tillbaka och läsa om vad du gjorde i NY. Jättekul med tips och så fina bilder! Jag undrar över det jättesmala huset som är lite trekantsformat, var ligger det? Kram!

 2. Hanna skriver:

  Jo, en sak till. Jag tipsade mamma om recepten på skagentårta och karuselltårtan. Gissa vad vi fick i påsk 😉 båda var goda men framförallt skagentårtan var ju gudomlig!

 3. Hanna skriver:

  Åh, jag har blivit så sugen på att åka till new york! Vi gifter oss i sommar och funderar på om det är till NY som vi ska åka på bröllopsresa till 🙂

 4. Åhh på Empire har jag oxå bott på 🙂 Det var 2002 och första gången jag var i NY. Ska bli spännande att få höra vad ni gjort over there :). Kramar

 5. lina skriver:

  Kul med lite bilder från er resa. Älskar New york. Krya på dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..