ANNONS

Bubblande lillördag

/

DSC_2529

Godmorgon friyay!!!

Tack för i går, vad kul ni hängde med. Ska försöka sammanfatta dagen senare. Tänkte jag lägger upp detta inlägg från i onsdags igen, ni var många som ville ha plockmats-inspo Inför helgen. Så hittar ni det lättare!

—————————————————

Vad pysslar ni med? Olivia och jag har lite myskväll framför de små mästerkockarna medan den minste i familjen sover som en stock och den äldste höll jag på att säga (det är ju jag det haha) – den längste då – är på killkväll hos grannarna.

Men för en stund sen såg det ut som på bilderna. Då hade jag date med min man över en dignande plocktallrik och provade det bubbliga vinet Mia Fresh & Crisp Sparkling – som ska passa extra bra till just plockmat. Och det är ju något vi äter ofta det så ett passande vin till var pricken över i! Jättegott!

DSC_2499
DSC_2480
DSC_2481
DSC_2478
DSC_2495
DSC_2485
DSC_2505
DSC_2483
DSC_2569
Min stilige dejt – för en stund iallafall <3

“Why keep bubbles just for special occasion? That’s why I created this friendly sparkler, using the three famous grapes of the Barcelona region – Macabeo, Xarel.lo and Parellada. – Gloria Collell (som vinet är framtaget av)

Gott och otroligt prisvärt (59 🙂 Vinet kan ni beställa HÄR.

DSC_2533
DSC_2554
DSC_2560
DSC_2563

På hemsidan kan man även vara med och tävla om en massa kul, denna vecka varje dag om ”en trevlig tur på öppet hav!” så kika in!

Önskar er en fin fin kväll!

KRAMAR!

I samarbete med Mia wines Sverige

22
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00