ANNONS

Hey Friyay!

/

DSC_2610
DSC_2611

Hej hej!

På hemmaplan i gen. Storstädandes. Hm. Inte min favvo-syssla en fredagkväll kanske men vi får efterlängtade övernattningsgäster i helgen och då vill man ju ha lite fint. Städade sig visst inte självt medan jag var borta.. 😉 hrmpf.

Hittade ljuvliga rosor i Göteborg som fick hänga med hem (så snyggt förpackade med kartongarket runt, älskar såna detaljer!) och ett litet paket till mig själv från mig själv. Ett underlägg (coaster) till vinflaskor att duka med (från butiken som är återförsäljare till Svenskt Tenn). Så fint!

DSC_2614
DSC_2620
DSC_2622
DSC_2624
DSC_2613

Häpp, får återgå till städningen så kanske man hinner pusta ut i soffan med ett glas rött och lite tryffelsalami sen.

Önskar er en fin kväll!!

KRAM

11
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00