American

DSC00705

 

Godmorgon!

Eller nja här är ingen vidare god morgon, vi har varit vakna större delen av natten med två sjuklingar. Från ingenstans?! Mådde hur bra som helst båda två när de la sig i går. Stackars pluttar. Jag är bra sugen på att ta till en kopp koffein-kaffe nu, länge sen jag var så in i bombens t r ö t t !

Desto trevligare på gårdagens tjejträff med grannfruarna. Amerikanskt tema denna månad och Pauline bjöd på grillade hamburgare och en riktigt amerikansk dessert – american cookies och Rootbeer Float! Tycker det är så kul när man får prova nya saker så där, smaken på Rootbeer påminner om Jenka tyckte vi och var lite roligare än gott kanske men som sagt så är det så kul med nåt nytt!

 

DSC00710
DSC00708
DSC00719
DSC00701
DSC00715
DSC00720
DSC00718

 

 

KRAM

(pssst – länken i förra inlägget gick visst till avlastningsbordet från samma märke men nu pekar länken till rätt drinkvagn!!)

 

 1. Lotta skriver:

  Hej Viktoria!! Vad är det för snygg tröja /klänning du har på tjejträffen? Köpt var, stl?Kram Lotta

 2. Usch, krya på dem<3 Hoppas Olivias tänder mår bättre och att det läkts bra i munnen?! Kan ju lätt bli lite inflammerat och lukta illa… Här har vi haft magsjuk liten Liam i lördags..sedan i måndags var det dags för honom igen..och idag så är han mest hängig och mat är inte poppis..Man blir galen och tokig och arg och vill emigrera till en öde ö..men man får bita i äpplet och kämpa på..de blir väl vuxna ngn gång! Då jäklar ska de ta hand om mig:=) kramar fr Birran i underbart soliga och varma Hörby, Skåneland…pst din kompis i den svarta klänningen med vitt/grönt..vet du var hon köpt klänningen?? Fin var den iaf…

  1. Alla tänder utom den utslagna mår bra 🙂 Och såret hon fick sy har läkt i raketfart, är som ny!

   Hoppas ni kryar på er dät hemma, det är segt med alla dessa baciller som går runt!!

   kram

   (ska höra mig för om klänningen vid tillfälle!)

 3. Louise skriver:

  Tack för bästa bloggen!
  Vilken storlek har du på Second Female- klänningen i inlägget från NY?
  S eller XS?
  Tack och kram!

 4. Mian skriver:

  Tjejträff! Underbart!! : )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..