Vanish Gold & TÄVLING

DSC_2683

 

Hellooo

 

Jag gillar ju Vanish (vilken småbarnsförälder gör inte det förresten?) och nu har jag testat Vanish Gold som passar både vita och färgade kläder.

Testade att fläcka ner ett rosa nattlinne med både blåbär, jordgubbar, soja och sylt. Just soya brukar sätta sig som berget tycker jag. Och blåbär med för den delen.

 

DSC_2689

 

Förbehandlade med lite pulver utrört i vatten och poff sa det så försvann de röda fruktfläckarna medan jag tittade på dem!!? Sojan däremot satt som berget.

In i tvättmaskinen med tvättmedel och lite mer Vanish Gold..

 

DSC_2701

 

… och ut kom ett strålande rent plagg utan minsta fläck. Tadaaaa 🙂 Rena magin hehe.

Nu kan ni vara med och TÄVLA om Vanishprodukter och en fin sidenblus (denna)!

Föra vara med och tävla så lämna ert eget supertips på hur just ni får bort svåra fläckar!

Tävlingen pågår 23/4-28/4

Lycka till!

 

I samarbete med Vanish

 1. Sanna skriver:

  Nu kanske den här tävlingen redan är avslutad, om inte vill jag självklart vara med och tävla då detta är precis vad jag behöver. Hemma hos oss känns det nästan alltid som det kommer fläckar och en massa smuts på kläderna, som tråkigt nog inte alls tycks gå bort. Kanske lyckas jag bättre med dessa produkter.

  Mitt bästa tips är annars precis som många andra redan skrivit ovan här YES diskmedel emot fettfläckar eller bakpulver och bikarbonat emot andra fläckar.

  Kram Sanna

 2. Garmin skriver:

  Vanish är bra medel

 3. Har tre bra husmorstips jag vill dela med mig av!
  Nu är sommaren snart här och ”gräsfläckarnas” tid, här ett bra tips att ta bort det: Badda med lite T-sprit och gnugga med tvål och vatten. Tvätta sedan i maskin i så hög värme som plagget tål.
  Tuggummi: Lägg plagget i en plastpåse i frysen, ca en timme. Bryt sedan bort tuggummit. Ta sedan Lacknafta för att få bort det sista. Tvätta som vanligt i maskin.
  Blåbärsfläckar: Häll lite filmjölk på fläcken, låt torka in. Tvätta som vanligt i maskin. Fungerar även på ketchup- och rödvinsfläckar.
  Bärfläckar (brukar även fungera på blåbärsfläckar, annars testa tipset jag skrivit ovanför!): Doppa plagget i kokande vatten. Om fläcken inte försvinner, badda på med glycerin. Tvätta sedan som vanligt i tvättmaskin.
  Lycka till!

 4. Karin skriver:

  Mitt tips är kokande vatten att doppa ner fläcken i, mjölk (funkar fantastiskt på chokladfläckar) och att hänga ut plagg med tomatfläckar i solen.

 5. Hej.
  Mitt bästa och framför allt roligaste tipps är att ta bort rödvinsfläckar med vitt vin. Det är faktiskt sant! Ett väl beprövat medel när man i tonåren skulle rädda någon ljus matta eller vit soffkudde på förfesten…
  kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..