Med bara ben

DSC_2789

 

Hellooo

Den här söta kylväskan från DAY var med mig och kidsen på picknick bland vitsipporna i går. Hur söt!? Finns HÄR

Satt ute och jobbade lite tidigare i veckan och fick allt liiite färg på de tidigare spökvita benen. Om en vecka kommer det blir mycket bara ben för då åker vi till Cypern (längtar ihjäl oss alltså!!) och för ovanlighetens skull visar prognosen strålande sol och kring 30 grader (brukar ju annars ha världens otur med vädret utomlands).

 

DSC_2843
DSC_2839
DSC_2826

 

Denna outfit åker raka vägen ner i resväskan. Älskar att matcha tokmönstrat både upptill och nertill, känns ju som en liten jumpsuit då 🙂 (förr hade jag dock aldrig kommit på tanken, tänk vad smaken – och modet – ändras :))

 

DSC_2808
DSC_2819

 

Hela outfiten från Odd Molly, shortsen finns HÄR, blusen HÄR och linnet HÄR. (Älskar Odd Mollys underlinnen har en hel drös och bär dem dagligen under i princip a l l t!)

Och allt detta (och allt annat med) får mina läsare just nu 15 % rabatt på inne hos Tullhuset med koden: Mat15

Gäller fre-sön.

 

DSC_2820
DSC_2836

 

Happy Shopping!

KRAM

 

I samarbete med Tullhuset

 1. Ulle skriver:

  Härligt o åka iväg:) ska ni åka med dina föräldrar el åker ni själva denna gång? Kram

 2. Mian skriver:

  Vilken fin uppsättning kläder! : )

 3. helena skriver:

  Hej, solar du solarium eller kör du spraytan när du redan är så brun?//Helena

  1. Aldrig solarium!!!!! Brukar köra spraytan i bland men det var ett tag sedan nu 🙂
   Kram

 4. wow, riktigt snyggt!! Vad fuskigt att du redan är så brun och fräsch;)

  Ha det så bra här i Stockholm nu.

  Kram

 5. Helena skriver:

  Bor på Cypern sedan flera år tebax och älskar ön och visst har vi solsäkert. Såå skönt att bo i Medelhavet med allt vad det innebär och kan aldrig tänka mig att flytta tebax till Sverige igen, tur att vi alla är olika *ler*. Hoppas ni får en helt underbar resa. Är ni i Napa glöm inte att åka till Konnos Bay och Nissi Beach och ät gärna på den bästa cypriotiska restaurangen Ciciero, deras Stifado, Kleftiko och Moussaka är outstanding. Best in town!

  1. Jennie skriver:

   Älskar Cypern och har varit där flera gånger! Vad roligt att du nämner Konnos för det är också en favoritstrand som jag minns ända sedan vi var där första gången -87 (jag var 8 år då). Då var det en slingrande serpentinväg ner till stranden och Mike´s Watersports. Fanns en liten husvagn med dricka och glass i också. För ca 10 år sedan när jag skulle cykla dit med min man kände jag däremot knappt igen mig – men fortfarande en fin strand!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..