En sväng till Stockholm

DSC00912
DSC00918

 

Yes – jag hann se Kungsan i blom i år. En fröjd för ögat, detta hav av rosa blommor!!

 

Godmorgon måndag!

 

Så trött så jag fungerar knappt, känns att det är mkt pollen i luften nu. Fler zoombies därute?

I fredags for vi upp till Sthlm för att träffa Tailsweep (annonsbyrån jag samarbetar med som fixar alla annonser ni ser här inne och tekniken med sidan – bästa gänget!) och få en genomgång av planerna framöver. Mycket intressant! Träffade några andra bloggare i deras nätverk, alltid trevligt att se sina kollegor”. Och i synnerhet Åse <3 När klockan slog drink o clock förvandlades kontoret till värsta sköna AW-haket! Och även Mats & Magnus Carlsson anslöt.

 

DSC00785
DSC00792
DSC00797
DSC00807
DSC00813

 

Efter fördrink kilade vi bort till Ostbutiken på Odengatan 33 (nostalgi, bodde precis runt hörnet på Tulegatan när vi bodde i Stockholm i vad som numera känns som ett helt annat liv). Under den lilla ostbutiken gömde sig en mysig matsal” som var bokad för oss. Där bjöds på ostar och chark och plock, fat högt och lågt, blandat med kul information och anekdoter. En supertrevlig middag!

 

DSC00827
DSC00829
DSC00834
DSC00836
DSC00843
DSC00845
DSC00867
DSC00861
DSC00866
DSC00875
DSC00896
DSC00876

 

Sen avrundades kvällen tillbaka på kontoret med karaoke, musicquiz och discodans på borden 🙂

Grymt trevlig fredag helt enkelt!

 

DSC00902
DSC00905

 

Nu väntar en fullspäckad vecka. Mycket jobb och samarbeten att förbereda, några möten inbokade, däckbyte, några besök hos specialisttandvården ang den förlorade tanden med Olivia och dessutom ska jag leta fram våra sommarkläder, tvätta och packa för 3 pers i 2 veckor (Micke får packa åt sig själv och det gör han typ en kvart innan vi åker) och sedan drar vi till Arlanda för en hotellnatt innan det tidiga flyget mot Cypern i slutet av veckan. Som jag längtar!!

Lite ego inbokat också, jag ska hinna med ett frisörbesök och fransförlängning (det var något knas med limmet sist, därför mina trillade av direkt, så jag får nya med det nya limmet) och spraytan. Kommer bli som ny 🙂

KRAM

 1. Vi ska också till Sunwing sandy bay men vi åker den 8 maj. Perfekt uppladdning för oss att följa er!

 2. Annie skriver:

  Måste bara få tipsa om glutenfri kost vid pollenbesvär! Jag snappade upp detta för en månad sen och från att ha varit helt däckad av kliande ögon och nysningar är jag nu helt symtomfri!! Underbart!

  Hoppas ni får en riktigt härlig semester på Cypern. Var på Sunwing Sandy Bay för ett par år sedan och tycker absolut att ni ska besöka Nissi beach (till höger om hotellet). Följ den lilla ”strandpromenaden” så leder den er dit.

  Kram!

 3. malin skriver:

  Åh vad härligt med en fullbokad vecka!!!

  Vi åker också till Cypern snart!! 8 juni närmare bestämt! Vi bokade då pga. Att dom inte började åka från Örebro förräns då?!

  Vi ska åka till sunwing hotellet sandy bay beach!!

  Trevlig resa!!

  Har följt din blogg nästan sen start!! Kikar in ca 2 ggr om dagen 😉

  Tusen tack för alla bra tips och all fin inspiration ♥

  Lämnar allt för sällan någon kommentar:-/

  kramis
  /En trogen följare

  1. Åh gulle du vad roligt att höra!!
   Samma hotell som vi så du får kika in för tips 🙂
   Kram!

 4. Lina skriver:

  Ni verkar haft en jättetrevlig helg här i Stockholm, maten ser hur god ut som helst och vilka häftiga flaskor med ansikten på =) Hoppas att ni får en underbar resa till Cypern och att det är fint väder när ni är där. Vi har en resa till Kreta inbokad den 19 juli och jag räknar ner dagarna nu =)

  http://www.diningandcooking.blogg.se

 5. Vilken härlig fredag ni hade! Ha en skön vecka med allt som ska hinnas med, sen stundar semester som du kan se fram emot. Och viktigast av allt, hoppas det går bra för Olivia hos tandläkaren. Tack för en helt underbar blogg! ÄLSKAR!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..