ANNONS

Den saknade tanden och väskorna packade

/

DSC_2953
DSC_2971

Kan vi åka snaaart.. (denna väntan när man var liten, en dag kan kännas som en vecka :))

Hej hej

Håller på och packar i sista minuten här, sen åker vi upp till Arlanda och bor även på Clarion då flyget går så himla tidigt i morgon. Så det blir valborgsfirande framför tv:n i hotellsängen för oss 🙂

(var flera av er läsare som skulle med samma flyg till samma hotell såg jag, vad kul :))

Varit hos spacialisttandläkaren med Olivas tand i dag (och vilka trevliga läkare/sköterskor hon fick träffa!!) och gjort alla möjliga bett och tandavtryck och foton och röntgen så de kan klura ut den bästa lösningen för en liten 7-åring som blivit av med sin permanenta framtand. Verkar inte vara det enklaste med ett käkben som fortfarande växer (och slutar växa och försvinner om där inte sitter nån tand) och det var tal om att ev använda tanden bredvid gluggen som framtand och skjuta alla tänderna ett hack på ena sidan (blir det snyggt undrar jag ni som vet??) annars riskerar man få transplantera ben till käken för att ha något att fästa en perament protes i (men det kan ju ske först när man är typ 19 år) och det ena med det andra, vid nästa besök får vi veta vad de anser vara bästa planen. De vet ju vad de gör och det blir säkert bra tillslut men det verkar ju vara en del att ”stå ut med” under vägen och jag kan inte låta bli att bli så arg på läkaren som struntade i hennes tand på akuten (man träffar inte alltid på rätt person på rätt plats tyvärr). Men nu ska jag skaka av mig den känslan för nu stundar ju s e m e s t e r!

DSC_2952
DSC_2956

Lollo och Bernie är redo för att träffa Lollo & Bernie 🙂 Och i barnens ”Trunkisar” gömmer sig små paket att öppna på flyget tillsammans med paddorna och annat smått och gott.

Nu ska jag försöka rensa ut lite ur min väska så den går att stänga och dra en vända över huset och plocka undan så inte husvakterna får en chock. Sen drar vi 🙂

Trevlig Valborg på er!!

KRAM

(Bloggar såklart från Cypern med så ni får hänga på. Har laddat upp med goda recept att blanda semesterbilderna med 🙂 men vill ni hänga med ännu mer på semestern så uppdaterar jag flitigt på Instagram @matplatsen så följ mig gärna där! Där kan ni se nya hårfärgen/frisyren också om ni är nyfikna)

8
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00