Vintips & tapas

DSC_1828
DSC_1822
DSC_1826

 

Hej hej

 

Ska strax packa i hop resväskorna här, alltid lite vemodigt. Sammanfattar några inlägg från de senaste dagarna men först skulle jag ju tipsa er om ett gott vintips, ett vin som äntligen finns på bag in box och som skulle passa ypperligt till tapas. Faustino.

 

Faustino Tempranillo är en box fylld med spansk hetta. Vinet bjuder på generöst med frukt och lena tanniner. Fungerar bra som sällskapsvin men är också ett utmärkt komplement till rätter från det spanska köket. Till tapaskvällen är Faustino ett perfekt dryckesalternativ. För att tillgodose sin trogna skara fans så har Faustino valt att utöka sitt produktsortiment genom att lansera ett boxvin med världspremiär i Sverige.

 

 

Så jag bjöd hem tjejgänget på tapas helt enkelt.

Älskar att äta plockmat/tapas/smårätter, bästa middagen ni kan bjuda mig på om ni skulle få för er att göra det nån gång 🙂 Att äta länge och plocka lite av varje och dricka ett gott vin till – jag borde kanske bo vid medelhavet. Men hursom, tapas kan man ju laga även i Sverige. Det här är några av mina favoriter.

 

DSC_1811
DSC_1810
DSC_1812
DSC_1813
DSC_1814
DSC_1815
DSC_1817
DSC_1818
DSC_1816
DSC_1821

 

Minihamburgare med karamelliserad lök, vitlöksmarinerade kungsräkor, grillad oxfilé med piemonte pardons, manchego med färska fikon och marmelad, melon med serranoskinka, salami med het paprikafärskost och godaste tillbehöret – cabaneos egg style. (Önskar ni recepten på dessa så fixar jag från hemmaplan sen!)

Fler goda tips på tapas hittar ni på Faustinos beställningssida HÄR.

Vinet passade superbra till all den färgstarka och heta maten, riktigt gott!

 

DSC_1831
DSC_1833
DSC_1837
DSC_1841
DSC_1839
DSC_1843
DSC_1844

 

Sen avrundades kvällen med ett stort fat färsk frukt och chokladfontänen 🙂 Succé!

 

DSC_1855
DSC_1850

 

Det blir dagens tips inför långhelgen det!

KRAM

 

I samarbete med Faustino

 1. Therese skriver:

  Åh, är det möjligt att få recepten?
  God jul! Mvh/ Therese

 2. Hej! Jag vill gärna ha dina tapas recet, ser jättegott ut!

 3. malin skriver:

  jag vill med ha receptet på den där äggsaken 🙂 Såg riktigt smarrigt ut!! Eller ja, alla recept egentligen. läskande goda bilder!

 4. Helena skriver:

  Jaaa, vill gärna ha receptet på den där ägg-historien 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..