TÄVLING!! 5 000 kr i presentkort

Spanien_Fuengirola_1

 

Hej!!

Går ni i semesterdrömmar? Kanske kan detta hjälpa er på traven. I samarbete med Tripwell* kommer här en tävling där ni kan vinna 5 000 kronor i presentkort att använda vid en bokning hos dem.

 

Italien_4
Italien_1
Italien_2

 

För att vara med och tävla så kika in hos Tripwell och välj ett boende ni skulle vilja hyra och lämna en kommentar här med länk och motivering så är ni med och tävlar!

Tävlingen pågår t.o.m söndag 31/5.
LYCKA TILL!

På Tripwell hittar du semesterbostäder i Europa för familj och vänner! Alla boenden granskas manuellt för att se till att det bara är seriösa uthyrare, och dessutom betalar du säkert via sajten.

Tripwell tillhör Schibsted Media Group, som även äger bland annat Blocket och Aftonbladet.
 1. https://sv.tripwell.com/location/33773/

  Grekland har alltid varit mitt favoritland sedan första öluffningen i början av 80-talet. Tycker så mycket om de gästvänliga, trevliga och välkomnande grekerna, alltid hjälpsamma och med ett leende på läpparna. Älskar att på nerresan, kliva ut ur flygplanet och känna den grekiska mjuka,värmen som slår emot mig. Det är så många dofter förknippade med Grekland; rosmarin, citron, doften av träkolsgrillade fläskkotletter – ja, allt doftar Grekland för mig! Och sedan maten, helt fantastiskt! Tzatziki, souvlaki,dolmades, nyfångad grillad bläckfisk, bara några exempel. Att få dricka en kall ouzo till det eller varför inte retsina, det vita, speciella vinet gjort av kåda. Allt gör mig så lycklig! Har inte varit till Kreta sedan jag skadade ryggen, så det skulle vara helt fantastiskt att få resa till Chania och få uppleva ljuvliga, underbara Kreta och Grekland igen, tillsammans med min älskade make!

 2. John skriver:

  Till romantiska Sicilien vill jag ta min käresta! Och jag föredrar andra sidan av ön och inte de självklara ställena för alla turister!! Triscina di Selinunte har jag spanat in sedan tidigare  Och det verkar ju perfekt att kunna hyra på detta viset och inte bara vara begränsad till researrangörernas utbud.
  https://sv.tripwell.com/location/502/

 3. Emely skriver:

  Vilken underbar tävling!
  https://www.tripwell.com/location/2266/

  Jag har alltid drömt om att få åka till Italien och det skulle vara underbart att få kunna överraska min mamma med en resa i sommar. Våra kroppar och själar skriker efter att få komma bort från all oro, stress och tråkig vardag. Vilken dröm att få byta miljö och bara fokusera på att finna ny motivation och inspiration. Tack! Ha det gott.

 4. Tobbe skriver:

  https://sv.tripwell.com/location/55727/
  Här skulle jag vilja bo några dagar. Vi håller precis på att boka bilsemester i Europa och vi letar just nu boende i närheten av Fréjus. Det här skulle vara perfekt. ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..