TÄVLING med Fjällbrynt!

DSC_6289

 

Hej!!

Det här blir en riktig tävlingsvecka, det är ni värda i det här vädret! Någon bloggis med familj som är sugen på att besöka Kolmården i sommar? Nu har jag nämligen en tävling åt er i samarbete med Fjällbrynt där ni kan vinna inträde för hela familjen till Kolmården! Utflykter i sommarsverige är ju det mysigaste!!

I brist på utflyktsväder här hemma så gav jag upp och dukade upp till picknick i vardagsrummet och överraskade barnen med. Funkade finfint det med 🙂 Där fanns bullar och kakor och bigarråer och jordgubbar och ostbricka och saft och godaste av allt – baconlindade korvbröd med mjukost. Låter lite lustigt kanske men det är såååå galet gott, ni måste testa! Perfekt picknickmat, tillaga dem i ugnen och vira in dem i folie så de håller sig lite varma och ät sedan på valfri picknickplats.

 

DSC_5051

DSC_6361
DSC_5052
DSC_5077
DSC_5078
DSC_5082
DSC_5087

 

Gör så här: spritsa ut mjukost av valfri smak i korvbröden (räkost är väldigt gott till detta tycker jag!). Vira 2 bacon runt varje korvbröd. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. In i ugnen ca 20 min, 200 C, tills de fått fin färg. Mums!!

 

DSC_6304
DSC_6299
DSC_6303
DSC_6302
DSC_6319
DSC_6324

 

 

Vill ni vara med och tävla? Då vill jag att ni lämnar en kommentar här och tipsar om ert bästa utlyktstips!!

‣ Förstapris: Entré till Kolmården för dig och din familj 

‣ Andrapris: En fin ryggsäck fylld med allt du behöver för att få till den bästa utflykten!

Tävlingen pågår t.o.m 3/6.

Lycka till!

KRAM

 

 

 1. Amanda skriver:

  Att packa ner en massa gott i picknickkorgen är det mysigaste som finns. Att göra det spontant brukar alltid bli bra! Vi brukar gå ut i skogen och hitta en plats i solen, där slår vi oss ner och njuter av värmen och tiden tillsammans ♡

 2. Anna skriver:

  Efter ett arbetsår med stress och press
  Skjutsat runt så jag nästan glömt bort min hemadress
  Då finner jag och familjen ro
  i att göra en picknick vid vårt alldeles egna bo
  En filt på gräset och något gott att dricka
  Därefter bär vi ut en smaskig fikabricka
  Enkelt, billigt och nära
  Den bästa utflykten med mina kära!

 3. Bästa utflykten är att ta Kosterbåten och ta en tur på Nordkoster med fika för hela dagen. Fantastisk natur, ren luft och härliga bad om det är säsong och vädret tillåter ? . I fikakorgen stoppar jag piroger med olika fyllning för barn och vuxna. Salami, feta och soltorkad tomat är jättegott. Barnen föredrar ost, skinka och tomatsås. Kaffe och saft och bullar som blir lagom solvarma är alltid en höjdare.

 4. Linn skriver:

  Ibland kan den bästa picknicken bli den som görs precis runt husknuten 🙂

  Annars så är ett supermysigt och naturskönt vackert ställe med alldeles lagom mycket mysigt och roligt att göra och titta på för både barn som vuxna är Lunedet i Värmland. Där kan man träffa Åsnan Axel och en massa andra bondgårdsdjur. Njuta av lugnet som sjön och naturen för med sig och sen när man fått myror i byxorna springa och busa av sig i den stora lekplatsen i form av en stor båt eller kanske ta ett dopp i sjön 🙂 Bästa picknickmaten enligt mig och mina barn är en hemlagad god pastasallad gärna med kyckling i. Matigt mättande och gott som äts direkt ur varsin matlåda 🙂

 5. Linn skriver:

  Ibland kan den bästa picknicken bli den som görs precis runt husknuten 🙂 Ett supermysigt ställe med alldeles lagom mycket mysigt och roligt att göra och titta på för både barn som vuxna är Lunedet i Värmland. Där kan man träffa Åsnan Axel och en massa andra bondgårdsdjur. Njuta av lugnet som sjön och naturen för med sig och sen när man fått myror i byxorna springa och busa av sig i den stora lekplatsen i form av en stor båt eller kanske ta ett dopp i sjön 🙂 Bästa picknickmaten enligt mig och mina barn är en hemlagad god pastasallad gärna med kyckling i. Matigt mättande och gott som äts direkt ur varsin matlåda 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..