ANNONS

Godmorgon måndag

/

DSC_6432

Godmorgon på er!

Här sitter jag hemma i vardagsrummet och regnet droppar utanför, allt är som vanligt igen mao 🙂 Har haft en fantastisk helg i Lissabon, ska ladda upp bilderna och uppdatera er om den snart. Men först frukost. Har varit och köpt nybakade bullar och croissanter, hungrig som en varg.

DSC_6434
DSC_6437

Har en låååång lista med to-do i dag. Sista dagen innan sommarlovet börjar, sen blir jag hemma med barnen hela sommaren. Ska bli såååå härligt, men var tusan är sommarvärmen? Väderprognosen på tv är numera rent deprimerande att se, det finns liksom ingen ljusning i sikte? Men det är ju inte mkt att göra åt och härmed slutar jag gnälla över vädret 🙂

Ska köpa varsin efterlängtad present i ”examenspresent”. De har varit så duktiga och sparat och samlat stjärnor i gott uppförande och tömt spargrisarna och drömt om varsin Furby men nu tänkte jag skjuta till resten och överraska dem när vi kommer hem från skolavslutningen i morgon. Visst är det så mycket roligare när man verkligen längtat och kämpat efter något? Försöker bli bättre på att inte falla för frestelsen att köpa hela världen åt dem bara de blinkar med ögonfransarna (eller lägger sig på golvet och gråter så det skvalar – jag faller för båda tricken får jag erkänna).

Hörs lite senare!

KRAM

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00