Vinnare Tripwell

Stort GRATTIS till vinnaren av presentkortet hos Tripwell:

SANNA

 

Wow, vilken vinst! Det är verkligen allt jag kan skriva, för skulle jag vinna en sådan här vinst skulle jag verkligen skrika rakt ut.

Som ensamstående mamma är ekonomin begränsad, och varken jag eller min snart 8 åriga dotter har flygit flygplan och varit utomlands på riktigt förut. Det vore därför helt magiskt att få göra det och ta med mig dottern till Turkiet, https://sv.tripwell.com/location/1065/ och få uppleva ett äventyr vi sent skulle glömma. Ett sådant här bidrag skulle göra en resa möjlig och det är något vi inte skulle kunna tacka nog för.

Kram Sanna

Maila mig dina kontaktuppgifter så vidarebefodrar jag det till Tripwell och ha det så härligt på er tripp!

 

KRAM

  1. Helt klart en värdig vinnare!

  2. Stort grattis Sanna!????

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..