Big Mac sås – receptet!

DSC_6982

 

Heeej

Fick ett så roligt bud i dag från mc Donald´s – världens största hamburgare (av papper alltså) och på baksidan stod bla receptet på Big Mac dressingen!! Var tvungen att svänga i hop en omgång pronto.

Big Mac dressing, recept
1 dl majonnäs
2 msk finhackad inlagd gurka
2 msk gul senap
1 1/2 tsk vitvinsvinäger
1 tsk vitlökspulver
1 tsk lökpulver
1 tsk paprikapulver

Blanda alla ingredienser i en bunke och rör om. Klart!

Och vet ni, det smakade nästan eeeeexakt som Big Mac dressingen på Mc Donalds. Woooop vilken kul grej! Kommer bli många såna här byttor i sommar 🙂

 

DSC_6984

KRAM

 1. Åsa skriver:

  Har du något bra recept på kebabdressing? Inte det vita vitlöksdressingen utan den mer gula ( ryktas om att det är fanta i) 😉

  1. Japp! Sök på ”kebabsås fanta” i sökrutan här så hittar du! Kram

 2. Anette skriver:

  Tack för livsglad och inspirerande blogg! Haha, blev dock förvånad, Mc Donalds, god sås? Har aldrig smakat god sås där =) Marknadsföringstricks =) Nä Max är bäst, förstås! De kör också med endast svenskt kött…

  1. Min favvo kedja är aaaaabsolut McD!!! 😉

   kram

 3. Andre skriver:

  gul senap ? Vilken sort använde du mvh

 4. Helena skriver:

  Jag läste på din instagram att du sett filmen ”Still Alice”. Har inte instagram så jag ville kommentera här. Jag har läst boken. Trodde inte jag skulle klara det för min mamma har alzheimer. Hon är 65. Hon fick diagnosen i januari år. Jag märkte symtomen redan för 3 år sedan och påpekade det då. Hon förnekade och blev arg. Nu kör hon inte bil längre, läser inga böcker, bakar inte… allt som hon älskade att göra. Ville bara skriva att det kändes bra att läsa kommentarerna på din instagram. Jag känner mig ofta ensam i det här och är livrädd för dagen hon glömmer vem jag är.

  1. Åh vad tråkigt att höra. Varmaste kramar till dig!!! <3 <3 <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..