ANNONS

Jag gillar just nu

/

DSC_7098
DSC_7102

Hej hej

Bästa i trädgården just nu – pioner som äntligen ska till och slå ut!! Detta är nog min absoluta favoritblomma, tycker de är såå vackra. Både som bollar och  utslagna.

DSC_7105
DSC_7100
DSC_7099
DSC_7106

Något annat jag gillar är min fina ljusstake som man kan forma lite som man vill och mixa med små vaser istället för ljuskoppar osv. (Constella heter den och jag har den stora. Sugen på en liten i mässing också men det hamnar på önskelistan till tomten).

Har röjt i Olivias rum mest hela dan. Pust. Det var verkligen p r o p p f u l l t med skräp, gamla mcD-leksaker, trasiga barbiedockor, sunkiga gosedjur och saker som hon aldrig leker med men som skräpar ner och hamnar på golvet i tid och otid så man knappt kommer in i rummet. Så skönt! Lite enklare i sommar när vi ska göra om hennes rum. Då ryker babytapeterna och den alldeles för stora bokhyllan/skrivbordet och annat som bara krymper rummet (det är inte så stort). Ska ta med mig O och spana på tapeter strax och se om vi kan komma överens om något 🙂 (tveksamt!).

KRAM

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00