Jag gillar just nu

DSC_7098
DSC_7102

 

Hej hej

 

Bästa i trädgården just nu – pioner som äntligen ska till och slå ut!! Detta är nog min absoluta favoritblomma, tycker de är såå vackra. Både som bollar och  utslagna.

 

DSC_7105
DSC_7100
DSC_7099
DSC_7106

 

Något annat jag gillar är min fina ljusstake som man kan forma lite som man vill och mixa med små vaser istället för ljuskoppar osv. (Constella heter den och jag har den stora. Sugen på en liten i mässing också men det hamnar på önskelistan till tomten).

 

Har röjt i Olivias rum mest hela dan. Pust. Det var verkligen p r o p p f u l l t med skräp, gamla mcD-leksaker, trasiga barbiedockor, sunkiga gosedjur och saker som hon aldrig leker med men som skräpar ner och hamnar på golvet i tid och otid så man knappt kommer in i rummet. Så skönt! Lite enklare i sommar när vi ska göra om hennes rum. Då ryker babytapeterna och den alldeles för stora bokhyllan/skrivbordet och annat som bara krymper rummet (det är inte så stort). Ska ta med mig O och spana på tapeter strax och se om vi kan komma överens om något 🙂 (tveksamt!).

 

KRAM

 

 1. Malin skriver:

  Hejsan!

  Tack för en härlig blogg först och främst:-)! Googlade direkt på ljusstaken men utan resultat, vart köper man den?

  Må så gott i sommar!

  // Malin

  1. Oj stavade du rätt? Testade nu och hittade massor 🙂 kolla tex pricerunner för bästa pris!
   Kram

 2. Pioner är så fina. Vi håller precis på att bygga upp vår trädgård och har planterat några pioner, vet du vilken sort det där är?

 3. Buhuu, jag satte för två år sedan och de har inte blommat ännu 🙁 Fast de har blivit större åtminstone, får hoppas på blomning nästa år för det är ju så vackra! Lyllos dig.

  Fin kväll till dig,
  Kram Catta

 4. Min favoritblomma också!!

 5. Anna skriver:

  hej … visst är de vackra pioner … tyvärr så har mina två buskar dött men mamma har en jätte buske med minst 100 knoppar på så jag få palla där … 🙂

  väldigt vacker vas .. minns du vart den kommer ifrån ?
  Hoppas det gått bra för O idag hos tandläkare …

  Kram Anna

  1. Tack, den har jag köpt på Åhléns!

   Det gick bra, mest justering av protesen. Den glappar så hon inte vågar äta med den :/)

   Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..