ANNONS

Tacos = festmat :)

/

DSC_6772

Hej hej

Häromdan när jag bjöd över några tjejer på middag så bjöd jag på: Tacos! Jag äter det så himla sällan så det är riktigt lyxigt tycker jag, hehe. Satsa på goda råvaror bara! Framförallt riktigt god köttfärs (jag köper alltid på Robertsons i Örebro när jag ska göra taco-färs). Massor med färsk koriander, mangosalsa (recept HÄR) het chilimajjo (santa marias, den är sååå god till tacos!), små tacotubs (favvo!) riven ost, såser och gräddfil och div grönsaker. Mums!

DSC_6777
DSC_6778
DSC_6782

Till detta testade vi ett gott (och snyggt!!) vin. Magico. Finns att beställa HÄR.

Magico är ett rubinrött vin med härlig fruktighet, avrundade tanniner och en lång och komplex eftersmak. Här finns inslag av mörka körsbär, kryddor och violer.

DSC_6773

Riktigt gott till, lägg det på minnet till taco-fredagarna 🙂 (passar annars även bra till grillat kött och mellanstarka ostar!)

DSC_6793
DSC_6798
DSC_6785
DSC_6802

(jag har bikini (härifrån) och blus (härifrån) och sen blev det midnattsdopp i poolen!)

IMG_8689.JPG

KRAM

I samarbete med vinguiden

17
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00