ANNONS

Vulkanpizza

/
DSC_7113

Godmorgon!

Har ni hört talas om den omtalade ”vulkanpizzan” de senaste dagarna? Det har jag och dreglat efter en sen dess. Vi frågade gänget på Tybble Pizzeria om de kunde fixa en när det var dags för söndagspizzan och klaaaaart de kunde. Och vilken pizza sen. Snacka om lite av varje och extra allt!!

DSC_7116

I mitten är som ett stort hål – fyllt med kebabkött och sallad och pommes och sen i de olika ”hålen” runt om i kransen är det olika fyllningar. Räkor, champinjoner, oxfilé, kronärtskocka, salami, skinka, oliver. Och en massa såser och obligatoriska fantan till. Yummi!

Kan säga att i dag skippar jag frukost. Fortfarande så mätt så jag kan knappt stå upp haha. Men gott var det!!

Nu ska vi kila iväg till tandläkaren för femtioelfte gången här.

KRAM

9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00