Perfekta chokladfondanter – knepet!

DSC_7185

 

Hej och godkväll!

 

Kan bara inte låta bli att köpa rosor när jag ser den här nyansen. Absoluta favoritrosfärgen!! 2 knippen från mataffären förgyller nu mitt vardagsrumsbord, så vi får väl se hur länge de håller. I bland prick hur länge som helst och ibland någon dag eller två.. Man har det så spännande man gör det 🙂

 

DSC_7186

 

Men nu tänkte jag ju ge er världens godaste tips typ. Nämligen hur man gör de mest perfekta chokladfondanterna ever! Hur gör man? Jo man går till ica och köper ett paket ur frysen. Haha. Men jag lovar de är de godaste, krämigaste, ljuvligaste och mest perfekta chokladfondanterna man kan tänka sig. Aldrig ätit godare! Har köpt på mig ett gäng, annars skulle jag inte våga tipsa er 🙂

 

DSC_7239
DSC_7158-2

 

Värmes i ugnen 15 min och sen stjälper man upp dem på en tallrik och serverar en klick god glass och lite bär till. MUMS!!

(och nej inget sponsrat inlägg ;))

 

KRAM

  1. DU måste prova chokladfontanterna från Picad kolla in deras sortiment http://www.picard.se/ om dem kanske har någon butik i näreheten av dig annars har dem jätte goda färdigrätter i lyxigare variant. Hoppas du får en fin dag! Kram

  2. Snacka om bra tips! Det här ska jag definitivt köpa och servera vid nästa middagsbjudning (och ta åt mig heeeela äran :))

  3. Minna skriver:

    Åh vilken fin blogg! Jag gillar bilderna. Jag och min syster har en blogg om mat. Den heter http://theartofcooking.blogg.se/ , titta gärna in på den om du vill! Ha det bra, keep up the good work!

  4. Haha denna efterrätt kanske jag ska använda mig utav när våra ”halv åtta hos mig” middagar med grannarna drar igång! Tack för tips! Fondant är klart den godaste efterrätt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..