ANNONS

Perfekta chokladfondanter – knepet!

/

DSC_7185

Hej och godkväll!

Kan bara inte låta bli att köpa rosor när jag ser den här nyansen. Absoluta favoritrosfärgen!! 2 knippen från mataffären förgyller nu mitt vardagsrumsbord, så vi får väl se hur länge de håller. I bland prick hur länge som helst och ibland någon dag eller två.. Man har det så spännande man gör det 🙂

DSC_7186

Men nu tänkte jag ju ge er världens godaste tips typ. Nämligen hur man gör de mest perfekta chokladfondanterna ever! Hur gör man? Jo man går till ica och köper ett paket ur frysen. Haha. Men jag lovar de är de godaste, krämigaste, ljuvligaste och mest perfekta chokladfondanterna man kan tänka sig. Aldrig ätit godare! Har köpt på mig ett gäng, annars skulle jag inte våga tipsa er 🙂

DSC_7239
DSC_7158-2

Värmes i ugnen 15 min och sen stjälper man upp dem på en tallrik och serverar en klick god glass och lite bär till. MUMS!!

(och nej inget sponsrat inlägg ;))

KRAM

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00