ANNONS

Vinnare Fjällbrynt 

/

 


Heeeej!

Här kommer vinnarna i tävlingen med fjällbrynt. 

Grattis till: 

Ann-Catrin Nilsson

Den roligaste utflykten för både vuxna och barn är när vi cyklar i vad vi kallar trollskogen i Borgholm, Öland. Men den passar överallt, bara man har m sig en busig, halvtokig vuxen som inte räds att skämma ut sig!

Vi cyklar på rad bakom min sambo, kan vara flera familjer, och han berättar spännande saker och hittar på tokigheter o rätt som det är bara släpper han sin cykel i backen o pekar in i skogen el gömmer sig. Jag kan inte förklara den skräckblandade förtjusning o alla skratt som detta medför, ingen vet vad el när ngt händer! Helst ska det ha hunnit skymma lite. En perfekt avslutning på dagen, med en fikakorg m tunnbröd, räkost,melon o festis, så vi kan lugna oss el , som barnen vill, gå igenom allt spännande som hände. Även förbipasserande kan få sig en upplevelse!

Ni hittar oss i skymningen på Öland en sommarkväll!

du vann 1:a pris – inträde på Kolmården för hela familjen!!

Och grattis till:

Familjen Karlsson 

Picknick ala’ Norrbotten.

Magiska kvällar vid de orörda älvarna, lite fiske och myckt myggolja. Filtar och kanske en och annan kudde. Midnattssolen är magisk. I picknick-korgen finns surdegsbaguette. I små byttor ligger skivad renstek, Fjällbrynts rökta renost med smak av pepparrot, skivad rödlök och salladsblad. Var och en får göra sin egen smörgås. Våra två barn brukar beställa kalla ihoprullade pannkakor med nutella som picknick. Det blir fruktspett till efterrätt med blandade frukter såsom vindruva, söta jordgubbar, melon och papaya.

Mitt utflyktstips är att låta ta det tid. En picknick tillagad med kärlek för en kärleksfull stund tillsammans med familjen – det finns inget bättre! Vällagad picknick i naturen smakar så gott!

Ni vann 2:a priset, ett utflyktskitt från Fjällbrynt! 

Maila mig era adressuppgifter!
KRAM  

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00