Hipp hurra och löjligt gott!

kalas2

 

Hej hej

Hoppas ni har en fin kväll. Här är huset just nu knäpptyst (!!) Micke tog med Sebbe för att köpa handväska 🙂 och Olivia är ute med vänner i området (som hon längtar tills fler tar sommarlov – och jag med hehe). Jag passar på att jobba lite. Bla med att prova ett nytt vin 🙂 Vilket får ni nog se i morgon, ett av de godaste på länge!!

Men jag kan tipsa redan nu om snackset jag har bredvid. Nämligen en klick av den HÄR marmeladen med en bit mogen brie och sockerkanderade valnötter och oh my vad gooott! Kan inte sluta äta! Helt magiskt.

 

DSC_7323
DSC_7320

Kanderade valnötter, recept

100 g valnötter
3 msk socker

Rosta valnötterna i torr panna. Vakta så de inte bränns men ska få lite färg. Strö över sockret och låt bli gyllenbrunt. Rör försiktigt då och då så det täcks runt om nötterna. Häll upp på bakplåtspapper och låt stelna. Hacka sedan grovt.

Galet gott helt enkelt, detta måste ni testa!

Och sist men inte minst så tycker jag ni ska kika in till min lika galet goda vännina Åse som fyller år i dag. Hipp hipp hurra på din dag, så glad för dig i mitt liv, du berikar det på så många sätt!! <3

KRAM

  1. Vart är klänningen från? Jättefin☺

  2. Hanna skriver:

    Åh! Gott det såg ut! Kanske ngt att göra till fröknarna inför sommaren 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..