God(is) morgon!

DSC_7405

 

Godmorgon

 

Lördagsgodis införskaffat redan, i min påse gömmer sig lakrits, viol, citron, coca cola och någon körsbärsgodis. Bästa kombon! Lite ledsen att jag inte hittade favoritgodisarna bara och de i butiken hade ingen aning om vilka jag menade fast jag köpt dem där varenda gång jag varit där i flera års tid, hmm. Det är en cocacolasmakande brun godis som ser ut som en igloo-isglass eller två flaskor och är såå god färsk konsistens på, tung och bastant men ”mör” liksom. Nä inte så lätt att beskriva så det kanske inte var så konstigt att de inte vet vilka jag menade men ändå. Nåväl detta duger fint i dag!

Brukar inte köpa ”lördagsgodis” så där specifikt egentligen. Vi äter godis lite när vi vill och oftast inte alls på evigheter. Tycker det är jättegott nån gång i bland så här men annars är jag mer för salta snacks och ostar.

 

DSC_7392
DSC_7393
DSC_7395

 

Något annat som nästan ser ut som godis är min nya söta lilla bordsfläkt jag tänkt ha på byrån i vårt sovrum. Där blir nämligen såååå galet varmt om somrarna (nåja när väl värmen kommer iallafall) så jag bara måste ha något som svalkar. Hade en stor ranglig ful sak förut men den gick tyvääääärr sönder 😉 (inte mitt fel faktiskt, den gick av på mitten! dålig kvalité..) Denna tystgående snygging hittade jag på kampanj på Campadre, supernöjd!

 

Vad har ni för planer för denna lördag?

KRAM

 1. Helena skriver:

  Hej !

  En liten hårfärgsfråga, vad har du för hårfärg, varm eller kall, färgar du själv??
  Slingorna blev väldigt fina!

  /Helena

  1. Tack! Jag färgar hos frisör och tror det är ganska kalla färger! Kramar

 2. Åh lösviktsgodis är min stora och egentligen enda last, det mesta slinker ner men framförallt surt gillas av mig.
  Idag bytte jag dock ut mitt lördagsgodis mot något annat som jag bloggat om hos mig nu ikväll.

  Tack för en trevlig blogg!

  Inredningshjälpen

 3. Anne skriver:

  Jag bakar morotskaka och cake pops idag. Morotskakan tar jag med imorgon då vi ska fira min mamma som snart fyller år. Cake popsen mumsar jag och maken upp här hemma. Tycker ditt lördagsgodis ser jättegott ut. Jag är en riktig godisälskare och äter godis varje dag,inga större mängder dock.

 4. Nja, den godispåsen hade du fått ha för dig själv, ha ha ha! I min påse hittar man bl a punchpraliner, choklad (helst lysmelk), nappar och geléhallon, mums. Filidutter är också en favorit, salta karameller med banansmak och surt pulver inuti. Nu ska jag baka något som du gett tips på för länge sen (2011), ooey gooey-brownies, farligt gott!! Trevlig helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..