ANNONS

God(is) morgon!

/

DSC_7405

Godmorgon

Lördagsgodis införskaffat redan, i min påse gömmer sig lakrits, viol, citron, coca cola och någon körsbärsgodis. Bästa kombon! Lite ledsen att jag inte hittade favoritgodisarna bara och de i butiken hade ingen aning om vilka jag menade fast jag köpt dem där varenda gång jag varit där i flera års tid, hmm. Det är en cocacolasmakande brun godis som ser ut som en igloo-isglass eller två flaskor och är såå god färsk konsistens på, tung och bastant men ”mör” liksom. Nä inte så lätt att beskriva så det kanske inte var så konstigt att de inte vet vilka jag menade men ändå. Nåväl detta duger fint i dag!

Brukar inte köpa ”lördagsgodis” så där specifikt egentligen. Vi äter godis lite när vi vill och oftast inte alls på evigheter. Tycker det är jättegott nån gång i bland så här men annars är jag mer för salta snacks och ostar.

DSC_7392
DSC_7393
DSC_7395

Något annat som nästan ser ut som godis är min nya söta lilla bordsfläkt jag tänkt ha på byrån i vårt sovrum. Där blir nämligen såååå galet varmt om somrarna (nåja när väl värmen kommer iallafall) så jag bara måste ha något som svalkar. Hade en stor ranglig ful sak förut men den gick tyvääääärr sönder 😉 (inte mitt fel faktiskt, den gick av på mitten! dålig kvalité..) Denna tystgående snygging hittade jag på kampanj på Campadre, supernöjd!

Vad har ni för planer för denna lördag?

KRAM

7
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00