En sväng på landet

DSC_7451

 

Hej på er!

Hoppas ni haft en skön dag!! Inte alla som nåtts av värmen än kanske men det är förhoppningsvis på gång!

Vi njöt av lugn förmiddag i bubbelpoolen innan vi tog min lilla pärla jag har hemma nu och hämtade upp kidsen. Tack för all input i jakten på bil, en med 5 dörrar passar ju oss mycket bättre precis som ni sa. Så nu susar jag fram i denna fiiiina ”lilla” Fiat 500 x. För att vara liten är den ju ganska stor, älskar att den är lite ”högre” och dessutom har den automat (som jag är helt såld på efter att jag vant mig vid då vår andra bil har det) och världens bästa uppfinning typ – en backkamera så man ser på skärmen hur bra som helst :)) Färgen är svår att beskriva men den är liksom cremevit men skiftar i bland i ”lingon med mjölk” och blir nästan lite rosa/beige. Såååå nöjd iallafall!! Visst är den fin!

 

DSC_7446
DSC_7461
DSC_7442

 

Åkte ut tillsammans med ett gäng grannar till ena familjens nybyggda sommarhus ute i Katrinelund. Vilken idyll! Barnen badade (brrr, men Sebbe är inte direkt blyg för att göra bomben var som helst – spelar nog ingen roll om det är en isvak ;)) och sen blev det grillat och dessert innan det kom några regndroppar. Vi är ju trots allt i Sverige 😉

 

DSC_7496
DSC_7501
DSC_7527
DSC_7600
DSC_7535
DSC_7581
DSC_7524
DSC_7659

 

Nyss hemkomna och parkerat oss framför en film. Barnen ser Pinochio och Micke och jag ska visst se A walk among the tombstones  på tv och den har redan börjat så bäst jag hänger med nu. Har ni sett den?

KRAM

 1. Annika skriver:

  Superfin bil! Liten och behändig ”andrabil”. Är det city eller off-road du valt?

  Tack för all inspiration!

  1. Ja hade det varit liiite varmare i vatten så 😉

 2. Söööt sommarbil som jag kallar de små man åker mellan stuga och affär med… : )

 3. Ha ha, det verkar som om vi kollar film ungefär på samma sätt 🙂 Mannen sitter klistrad vid filmen och jag vid datorn och hänger sådär med i handlingen 🙂

  Fin bil 🙂

  Kram Inredningshjälpen/Anette

  1. Tack 🙂 Ja det finns ju så mkt man vill hinna med samtidigt hehe.

   Kram

 4. Jättefin bil! Hoppas att du blir nöjd:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..