ANNONS

Erbjudande hos Storytel

/

DSC_8110

Godmorgon!!

Börjar dagen med ett tips och erbjudande till er, ni får nämligen prova Storytel gratis i 30 dagar HÄR. Har ni testat? Om inte tycker jag ni ska passa på! Tusentals böcker finns att välja på. För både barn och vuxna.

DSC_8139
DSC_8136

Jag är helt såld på ljudböcker sen jag testade första gången då jag opererat ögonen (lasek). Låg i ett mörkt rum med slutna ögon och fördrev tiden med att lyssna på min första ljudbok, klockrent! Nu laddar jag alltid ner någon när jag ska ut och resa/flyga (man kan lägga böckerna offline nämligen så man behöver inte vara ansluten till internet för att lyssna). Jag har tex plöjt massor av böckerna i serien Sagan om isfolket (dem hittar ni HÄR), just nu lyssnar jag på Lejontämjaren av Camilla Läckberg (finns HÄR) och nedladdad och klar inför resan till Skåne nästa vecka ligger Kvinnan som stal mitt liv av Marian Keyes och väntar (den hittar ni HÄR).

DSC_8156
DSC_8161

När lyssnar ni på ljudbok? Förutom när jag reser så har jag har ofta en rullar i öronen när jag sitter och passar barnen vid tex poolen eller lekparken, vill ha ögonen på dem istället för i en bok – så här slår man två flugor i en smäll! Och när jag går powerwalks. Och nästan alltid lyssnar jag en sväng när jag lägger mig (finns en zzz-funktion så den stänger av om man somnar och sen kan man lätt backa dit man var). Lite när som helt enkelt 🙂

Missa inte erbjudandet!

KRAM

I samarbete med Storytel

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00