Welcome to Skåne

DSC_8476

Födelsedagspresent till Åse (i gömde sig chockkorallrosa Himla-lakan – very Åse tyckte jag :))

 

Hej hej

 

Uppe på fötter igen 🙂

Möttes av så goda tilltugg a la Åse när vi anlände i går. Känns som att komma hem till sitt sommarhus” när vi kommer hit, har som tradition att åka hit på somrarna ju 🙂 Brukar alltid ha tur med vädret också men den här sommaren får man ju vara glad så länge det inte regnar typ.. Och solen sken faktiskt i går när vi kom!

 

DSC_8481
DSC_8482
DSC_8483
DSC_8479
DSC_8484

 

 

Bruchetta med mozzarella, fröknäcke med vispad Brie de Maux och soltorkade tomater, tunnbrödsrullar med pepparrotsost och saltkött och blandat smått och gott. Yummi!

Nu ska vi försöka styra upp lite roligheter här. Har ni tips på vad man hittar på i Helsingborg med omnejd när vädret är sådäääär?!

KRAM

 1. Åh darling, missat detta inlägget i ”fyllan & illan” när ni var här! (eller rättare sagt mellan alla kids som härjade runt)

  Du är No1, always ??

 2. Anna skriver:

  Saluhallen i Höganäs är supermysigt, kombinera med att fiska krabbor nere vid bryggorna på Kvickbadet med barnen. Up Zone i Hembygdsparken i Ängelholm är sååå häftigt för lite äldre barn och vuxna, de minsta kan ju hänga på lekplatsen så länge eller titta på Pettson och Findus (spelar mån, ons o Tors tror jag). En trip till Emporia är ju inte helt fel det heller.
  Kram på er!

 3. Välkommen till Skåne! Bor själv i Malmö men vi gör ibland utflykter till nordvästra Skåne. Kan tipsa om Höganäs; saluhallen, Magasin 36 (inredningsbutik) och Garage (tror det heter så) som ska ha riktigt oda hamburgare. Just denna restaurang har jag inte testat själv men har hört mkt positivt om den!

  Kommer även att tänka på en temapark i Ängelhom där man klättra etc, Åse har säkert koll på vad den heter! Kommer inte på det just nu.

  Ha en mysig semester i Hbg!

  Kram.

 4. Hej!
  Ett tips är att åka till Tropikariet i Helsingborg.
  Varit där flera ggr och det uppskattas av alla.
  Ett måste om du är i Helsingborg är att åka över Helsingör, mysigare än Köpenhamn.
  Kram <3

 5. Vi var i Helsingborg för några veckor sen och var och åt på Holy Smoke, ute på landet mot Höganäs till. Fantastiskt ställe och ett måste för den matintresserade ??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..