Pinchos i Helsingborg & Paris i kalendern

DSC02459

 

Hej hej

 

Vad pysslar ni med i vårt gråmulna sommar-Sverige? Vi äter och slappar mest, hehe. I förrgår for vi in till stan och åt på Pinchos. Kul koncept och gott. Testat det ett par gånger i Örebro också, skiljer sig lite i menyn men annars samma upplägg. Här fick man dock popcorn i entrén, mkt uppskattat av småttingarna.

 

DSC02463
DSC02467
DSC02469
DSC02468
DSC02472
DSC02473
DSC02479
DSC02480
DSC02481
DSC02482

 

 

Var såå fina champagneglas så Åse och jag var tvungna att nätshoppa oss varsit gäng sen 🙂 (40 kr/st – kap!)

I går hade Micke och Daniel grabbkväll, Daniel hade bjudit hem ett gäng killar och smällt upp partytält med lerduveskjutning och bilkörning och vad det nu var (simulator) och vi förvisades från hemmet med barnen så det blev en dag på vift. Såg Kikis Expressbud på bio (riktigt bra!!) en sväng till Väla och sen hängde vi hemma hos Åses mamma och beställde onlinemiddag innan vi for hemåt med ett gäng trött barn (eller mest trötta mammor kanske).

I dag startade dagen med regn och blåst och mulet så vi piggade upp oss med Mimosas till frukost (som iof var vid lunch, oj vad vi sover här, framför allt Sebbe!!) och bokade en weekend till Paris senare i höst. Hade ett presentkort som behövde utnyttjas innan det går ut så vi bjöd med bästa skåningarna <3

KRAM

 1. Hanna skriver:

  Kul med resa att se framemot i detta trista väder. Vi ska till Barcelona i september i samband med rallycrossEM. Mannen är delaktig i ett team så vi tar med kidsen och kombinerar rallycross, sol, bad och stad! 🙂

 2. En anledning att ta en Helsingborgstur då kanske, för att prova restaurangen. Vi har ju inte så långt dit med direkttåg, men det blir ändå aldrig av att vi reser.
  Tack för tipset på glasen, riktigt bra pris!

 3. Lisa skriver:

  Ja vad finns det å göra? Har varit på lekland i dag å där var vi inte precis ensamma. 😛
  Bestämde mej just för att sluta längta efter sommarvärme å gilla läget i stället! 🙂 Hur jag nu ska lyckas med det? 😛

 4. Helene skriver:

  Fina glas var köpte ni dem?

 5. Här är oxå grått idag, typ 14 grader och regn.. 🙁
  Vi tog en skogspromenad med barnen och hunden förut, i hopp om att hitta svamp, men icke. Det ska ju finnas huuur mycket som helst i år, men tydligen inte i skogarna här..

  Gud vad roligt med Paris-resa, älskar den stan, helt fantastisk!

  Ha en fortsatt go söndag,
  kram Catta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..