Kom i gång!

DSC_8910

 

Heej igen!

På dagens (kvällens) schema står en snabb PW med familjen. Jag börjar med en mjukstart 🙂 Nästa vecka ska jag köpa träningskort också. Men iallafall, PW´s är underskattade tycker jag. I stället för att hänga i soffan som två kryss om kvällarna har vi bestämt oss för att packa ner barnen i vagnen och gå en lång skön rask PW.

Lite nytt snyggt i träningsgarderoben har flyttat in, bästa peppen ju 🙂 Älskar blomprintet och en långärmad lös tröja i ”träningstyg” har jag saknat, yeay!

 

DSC_8940
DSC_8941
DSC_8905
DSC_8930
DSC_8914
DSC_8938

 

6 kilo sommar ska bort! (och nej de syns inte så bra med kläder på  ;)) men tro mig de finns där och fanns där inte förut så de ska bort och jag ska bli starkare och piggare!)

 

Hela Röhnisch snygga höstkollektion hittar ni på deras nya hemsida HÄR.

Och här nedan kan ni se en så grym peppfilm, man blir sugen på att grabba tag i ett par vänner och ge sig ut nuuuuu! 

 

 

Pepp och lycka till alla ni som tar er en liten nystart nu!

KRAM

 

I samarbete med Röhnsich

 1. Jenjo skriver:

  Men OJ så snygga kläder! Verkligen!!! Nästan synd att jag shoppade på H&M igår… Men det är klart, man kan ju behöva två. 😉
  Ha det fint! Kramis

 2. minna skriver:

  Hej!Tack för alla goda recept. Ang lchf så trodde jag att om man var smal som du så går man upp i vikt och ner vid övervikt men jag kanske har fel? Nä du är verkligen inte överviktig och 6 kilo låter ju mycket på dig.
  Hur vet man hur man behöver gå ned? Tips.

 3. Jo tack, det där med semesterkilona som smugit sej på känner vi igen. Fast hur det gick till har vi ingen aaaaaning om, inte kan det väl bero på allt det goda vi ätit och druckit heller? 🙂 PW har frun här också tagit tag i, gubbens cykelväg till jobbet och hem på 2 mil räcker gott och väl som motion.
  Kramar

 4. Carina skriver:

  hej! Har läst din blogginlägg många år nu. Tack för en trevlig blogg, men inte är väl du överviktig (6kg) du skulle lätt kunna lägga på dej sex kilo till. Du ser så smal ut trots att du äter som du skriver i bloggen iallafall. Och en pizza varje söndag och ändå ser du så smal ut! Men men …. Ha de gott och lycka till med viktminskningen!

  1. Absolut inte överviktig men jag tror inte många trivs med 6 kilo extra fett på magen som nyss inte var där. Men är man nöjd med det så är man, alla är olika. Huvudsaken är ju att man trivs oavsett.

   Pizzan fortsätter jag med 🙂 (men äter bara fyllningen och skippar brödet)
   kram

 5. Vbh1 skriver:

  Lycka till med din nystart! Gå inte ut för hårt bara så håller satsningen längre 🙂 låter sunt med lagom kram Hanna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..