ANNONS

Godmorgon

/

DSC_6631

Godmorgon

Vädret fortsätter att stråla, kunde man ju aldrig tro haha. Ska unna mig frukost i solen i lugn och ro strax. Känns så ekande tomt här hemma efter att haft barnen hemma i nästan 3 månader, på gott och ont. Har längtat efter tystnaden men nu saknar jag dem mest 🙂 Nåja, snart helg igen och då sitter jag väl här och längtar efter öronproppar, hehe.

Ska röra i hop en tonfiskröra nu som får stå till sig i kylen till lunch, då vankas tonfisksallad. Godaste salladen jag vet! Ni måste testa tonfiskröran om ni inte gjort det. God till rostade mackor också (men nu skulle jag ju hålla mig undan mackor ett tag).

Min bästa tonfiskröra

1 burk tonfisk i olja
1 1/2 dl Hellmanns majonnäs
1/2 rödlök
1 msk kapris
salt & peppar

Hacka rödlöken fint och lägg att dra i kallt vatten en stund. Låt rinna av ordentligt. Blanda lök, tonfisk, majonnäs och kapris. Smaka av med salt & peppar.

DSC_6617
DSC_6619

Ha en riktigt fin start på dagen!

KRAM

Psst) fler som skär ner på kolhydraterna? Ni hittar massor med inspiration under kategorin LCHF & LC-kost som finns HÄR

7
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00